Pelaamiseen soveltuvat Logitech G FITS -kuulokkeet muotoutuvat korvien mukaisesti

LIGHTFORM ja LIGHTSPEED ne yhteen sopii.

01.02.2023

Täyslangattomat Logitech G FITS -pelikuulokkeet ovat ainutlaatuinen yhdistelmä innovointia ja kovan luokan teknologiaa. Erityisiksi nämä tulppakuulokkeet tekevät niiden käyttämä LIGHTFORM-teknologia, jolla kuulokkeiden korvatulpat muotoutuvat käyttäjänsä korvakäytävän mukaisiksi. Näin voidaan taata sekä täydellinen käyttömukavuus että passiivinen ulkoisten äänten vaimennus. Langattomat Bluetooth- ja LIGHTSPEED-tekniikat vastaavat huippunopeasta tiedonsiirrosta. Loppusilaus löytyy monipuolisesta yhteensopivuudesta, sillä kuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PC- ja Mac-tietokoneiden, Sony PlayStation- ja Nintendo Switch -pelikonsolien että mobiililaitteiden kanssa.

”Nämä ovat alan ensimmäiset korvien mukaan yksilöllisesti räätälöitävät pelikuulokkeet”, kommentoi Logitech Gamingin varatoimitusjohtaja Ujesh Desai. ”Käyttöönotto ei vaadi kuin napin painalluksen. Sen jälkeen LIGHTFORM-teknologia on valmis muovaamaan kuulokkeiden tulpat täydellisesti käyttäjänsä korvan mukaisiksi. Kun yhdistimme tämän huippunopeaan langattomaan LIGHTSPEED-vastaanottimeen, saimme aikaan laadukkaat ja pelaamisen vaatimuksiin vastaavat tulppakuulokkeet.”

Ihmisten sormenjälkien tapaan myös ihmisten korvat ovat yksilölliset. Koska useimmat tulppakuulokkeet tulevat vain muutamana yleiskokona, niistä on lähes mahdotonta löytää itselleen täydellisesti sopivaa vaihtoehtoa. Logitech G FITS -kuulokkeiden LIGHTFORM-teknologia mahdollistaa räätälöidyn kuulokemuodon tekemisen alle minuutissa. Kuulokkeiden käyttöönoton yhteydessä niiden omalla sovelluksella voidaan aktivoida kuulokkeiden yhdysrakenteiset led-valot, jotka kovettavat kuulokkeiden geelipehmusteet korvan muotoon paikoilleen asetettuna. Korvien muodon mukaan räätälöityvä muovausteknologia mahdollistaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden ja jämäkän pidon, joten kuulokkeet eivät putoa ulos korvista edes kovassa liikkeessä. Lisäksi mukautuvuus takaa fyysisen taustamelun vaimennuksen, jonka ansiosta äänet toistuvat tarkemmin ja selkeämmin.

Kuulokkeet sopivat sekä pelaamiseen että elokuvien katselemiseen ja musiikinkuunteluun. Kompaktista koostaan huolimatta kuulokkeet tarjoavat erottelukykyistä äänentoistoa ja tuhteja alataajuuksia. Logitech G FITS -sovelluksella voi muokata taajuuskorjaimen asetuksia omien mieltymysten mukaan tai valita jonkin monista esiasetuksista. Näitä ovat pelikäyttöön tarkoitetut FPS- ja RPG-säädöt sekä esiasetukset esimerkiksi podcasteille ja musiikille. Myös erillinen bassonkorostus löytyy jykevää soundia kaipaaville.

LIGHTSPEED-tekniikka takaa kuulokkeille huippunopean langattoman yhteyden, korkealuokkaisen äänenlaadun ja pitkän akunkeston. LIGHTSPEED-vastaanotin on liitettävissä joko USB-A- tai USB-C-liittimillä tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja mobiililaitteisiin. LIGHTSPEED-yhteydellä kuulokkeissa riittää virtaa yhdellä latauksella seitsemäksi käyttötunniksi ja latauskotelosta saa lisävirtaa kahdeksaksi tunniksi. Mikäli kuulokkeita käytetään Bluetooth-yhteydellä, käyttöaikaa on yhdellä latauksella kymmeneksi tunniksi, jonka lisäksi latauskotelo tarjoaa virtaa jopa 12 lisätunniksi.

Keskusteluja varten kuulokkeissa on keilanmuodostustekniikkaa hyödyntävät mikrofonit, jotka sopivat sekä äänipuheluihin että pelin aikaiseen keskusteluun vaikkapa moninpelejä pelatessa tai pelejä striimatessa. Keilanmuodostus vähentää myös taustaääniä ja vahvistaa samalla puheääntä. Hyvän äänenlaadun ansiosta puhe toistuu vastaanottajalle selkeästi.

Logitech G FITS -pelikuulokkeet ovat myynnissä nyt hintaan 249 euroa. Ne on saatavilla valkoisena ja mustana. Kuulokkeiden mukana toimitetaan pyöreähkön ovaalimainen säilytysrasia, joka noudattaa samaa väri- ja muotokieltä.

Lisää luettavaa