Pelaaja pelasi Forza Horizon 3:a – pääsi ajamaan kilpaa kuolleen ystävänsä kanssa

03.10.2016

Muuan Reddit-kirjoittaja kertoo, että hän on päässyt ajamaan kilpaa vuonna 2015 kuolleen ystävänsä kanssa vasta julkaistussa Forza Horizon 3 -autopeleissä.

Kruisailin siinä Coast-rannikolla, kun yhtäkkiä vastaan tuli Xbox Live -nimi, jota en ollut hetkeen nähnytkään. Se oli ystäväni Drew. Drew valitettavasti menehtyi noin vuosi sitten. Hän oli vain 19-vuotias. Noh, näin ”drivatarinsa”. Ajoin saman tien hänen taakseen ja haastoin hänet kisaan. Se oli melko surrealistista; oli kuin olisin jälleen pelannut Xboxia hänen kanssaan. Se oli katkeransuloista, mutta taas yksi syy lisää rakastaa tätä peliä. Olen kiitollinen tästä hetkestä hänen kanssaan”, pelaaja kirjoitti.

Drivatarit ovat tietokoneen ohjaamia ghost-kuskeja, jotka matkivat pelaajien ajotyyliä ja -historiaa, kun pelaajat itse ovat offline-tilassa. Käytännössä tämä siis mahdollistaa kaverien kanssa pelaamisen silloinkin, kun he eivät ole verkossa. Kyseinen ominaisuus on ollut sarjassa mukana vuodesta 2013, kun Forza Motorsport 5 julkaistiin.

Tässä tapauksessa pelaajan ystävä Drew ei luonnollisestikaan ollut ehtinyt pelata Forza Horizon 3:a, vaan oletettavasti kyseinen drivatar luodaan siis myös jokaiselle peliä pelaamattomallekin kaverilistalaiselle.

Jotkut pelaajat ovat myös olleet nyreissään Reddit-kirjoittajan kertomasta tarinasta kertoen, että myös heillä on listoilla kuolleita ystäviä, joita he eivät ole halunneet poistaa mutta joiden he eivät myöskään haluaisi tulevan vastaan uusissa peleissä.

Lisää luettavaa