Pelaa missä ikinä oletkin EcoFlow River 2 -latausaseman avulla

Virtaa sinne minne menetkin.

29.11.2022

Liikuteltavat EcoFlow-latausasemat tuovat sähkön sinne, missä sitä tarvitaan ja vieläpä helposti kannettavassa koossa.

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat tarjoavat lajinsa suurinta teho-kokosuhdetta alle yhden kilowattitunnin kannettavissa malleissa. RIVER 2 -mallisto koostuu kolmesta eri vaihtoehdosta, joita ovat RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro. Pienimmällä mallilla on painoa ainoastaan 3,5 kilogrammaa, jonka ansiosta se on helppo ottaa mukaan minne tahansa menetkin.

Pienestä koostaan huolimatta RIVER 2, RIVER 2 Max ja RIVER 2 Pro kykenevät tasaiseen virransyöttöön 300, 500 tai 800 watin jatkuvalla teholla. Tämän ansiosta latausasemalla voidaan tuottaa virtaa esimerkiksi tietokoneille, televisioille, reitittimille ja monille muille sähkölaitteille. Latausasemien 256, 512 tai 768 wattitunnin akkukapasiteetin ansiosta sähkölaitteet voivat toimia tuntikausia ilman verkkovirtaa tehovaatimusten mukaan. Pro-mallissa on peräti kymmenen eri liitäntää sähkölaitteille ja pienimmässä perusmallissakin näitä on viisi.

Tehokkaan X-STREAM-latausteknologian ansiosta akku latautuu verkkovirrasta jopa 80 prosentin varaukseen vain 48 minuutissa. Jopa tehokkain Pro-malli latautuu täyteen 70 minuutissa. Vaihtoehtoisesti latausaseman voi ladata esimerkiksi EcoFlown kannettavilla aurinkopaneeleilla. 220 watin enimmäisteholla latausaseman akku latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa. Latausasema voidaan ladata myös auton virtaliitännästä tai USB-C-latausjohdolla. LFP-akkutekniikka takaa toimintavarmuuden lukemattomiksi vuosiksi, sillä tekniikka takaa toimivuuden jopa 3 000 latauskerraksi. Kaiken lisäksi laitteissa on viiden vuoden valmistajan takuu.

EcoFlow RIVER 2 -latausasemat ovat myös maailman ensimmäisiä TÜVRheinland-sertifioituja kannettavia latausasemia. Tämä takaa luotettavuuden ja turvallisuuden monenlaisissa käyttöolosuhteissa. Latausasema toimii myös tarvittaessa automaattisesti käynnistyvänä varavirtalähteenä sähkökatkosten varalla. Koska käynnistys tapahtuu äärimmäisen nopeasti alle 30 millisekunnissa, katkosta tuskin edes huomaa. Näin esimerkiksi akvaarion tai CPAP-hengityslaitteen toiminta ei katkea, kun se on liitetty latausasemaan. RIVER 2 -latausasemat toimivatkin varavirtalähteinä sekä kodin sähkökatkoksissa että kätevänä sähköntarjoajana matkatessa.

Latausaseman käyttö on helppoa ja entistäkin sujuvampaa, kun käytössä on EcoFlow-sovellus. Sillä voidaan seurata esimerkiksi latausaseman lataustasoa, muokata asetuksia tai määrittää laitteiden latausnopeuksia.

EcoFlow RIVER 2, EcoFlow RIVER 2 Max ja EcoFlow RIVER 2 Pro tulevat myyntiin joulukuussa 299, 599 ja 799 euron kuluttajahintoihin.

EcoFlow RIVER 2

EcoFlow RIVER 2 Max

EcoFlow River 2 Pro

Lisää luettavaa