PC-pelaajat, odottakaa patcheja! – Arkham Knight tökkii Steam-arvioiden mukaan pahasti

Uuden Batman-pelin PC-versio aiheuttaa monille pelaajille harmaita hiuksia.

Batman: Arkham Knight saa erinomaisia arvioita ainakin PlayStation 4:llä, mutta PC:llä tarina on toinen. Destructoid nimittäin raportoi, että pelin PC-versio kärsii lukuisista teknisistä ongelmista.

Sivuston uutinen perustuu lukuisiin Steamin käyttäjäarvioihin, joiden mukaan pelin kuvataajuus (framerate) on lukittu 30 fps -lukemaan ja se putoaa usein vain kymmeneen Batmanin liitäessä tai ajaessa Batmobilella. Lisäksi ”peli ei pidä yhdestäkään näytönohjaimesta” ja AMD-näytönohjaimilla kuvataajuus on pudonnut jopa kolmeen kuvaan sekunnissa.

Jos omistat hyvän grafiikkakortin ja haluat kokeilla 60 fps -kuvataajuutta, voit katsoa ohjeet Destructoidin artikkelista. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että PC-pelaajien kannattaa odotella pelin ensimmäisiä patcheja.

Sivusto huomauttaa myös, ettei Arkham Knight ole ensimmäinen Warner Bros. -julkaisu, jonka PC-versiolla on ongelmia julkaisupäivänä. Ainakin Mortal Kombat 9, Mortal Kombat X sekä Injustice: Gods Among Us -mättöpelien PC-versiot kärsivät ongelmista julkaisun yhteydessä.

Lisää luettavaa