Paladins: Champions of the Realm nyt ilmaisena Xbox Onella ja PlayStation 4:llä – onko tämä vain Overwatch-klooni?

Paladins: Champions of the Realm tekee loikkauksen PC:ltä konsoleille. Peliä on muun muassa syytetty ilmaiskopioksi Overwatchista.

04.05.2017

Steamissa miljoonia pelaajia kerännyt ilmaisräiskintä Paladins: Champions of the Realm on saapunut nyt myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, kertoo Eurogamer. Peli on yhtiön oman lausunnon mukaan kerännyt yli 8,5 miljoonaa kokeilijaa Steamissa.

Eurogamerin mukaan Paladins oli Steamin pelatuin uusi peli viime vuonna. Peliä on verrattu hyvin paljon  Blizzardin Overwatchiin, mutta erotus näiden kahden pelin välillä piilee hinnassa. Hi-Rez Studiosin perustaja Todd Harris vastasi näihin syytöksiin kertomalla pelin saaneen enemmän vaikutteita Valven legendaarisesta Team Fortress 2:sta. Harrisin mukaan moni pelin mekaniikoista oli tuttu jo studion edellisistä räisikintäpeleistä, kuten Tribes Ascend sekä Global Agenda.

Toinen suuri erotus Overwatchin ja Paladinsin välillä on se, että Paladinsissa pelaajille annetaan huomattavasti vapaammat kädet muokata pelihahmoja omaan pelityyliin sopivaksi. Sen lisäksi pelin virallinen Steam-versio on edelleen beta-asteella. Varsinaisesta julkaisupäivästä ole vielä tietoa.

Lisää luettavaa