Overwatchin Switch-versiosta uutta tietoa – ”Ongelma on se…”

Overwatchin huhutusta Nintendo Switch -versiosta on tullut uutta tietoa julkisuuteen.

10.04.2017

Blizzardin huippusuosittu joukkueräiskintä Overwatch ei ilmeisesti ainakaan vähään aikaan ole tulossa Nintendo Switchille, mikäli on uskominen brittilehti Expressiä. Overwatch-johtaja Jeff Kaplan kertoi Expressille: ”Overwatchin Switch-version luominen on meille hyvin haastavaa, mutta olemme totta kai kiinnostuneita kaikista mahdollisista alustoista pelillemme.

Kaplan kertoi Express Onlinelle, että Blizzardin pitäisi käydä läpi peliä pyörittävä koodi kokonaan uusiksi, jotta Overwatch voisi ylipäätään pyöriä Nintendon uutuuskonsolilla. ”Ongelma on se, että meidän pitäisi tarkastella pelin vaatimia minimispeksejä uudelleen, jotta voisimme päästä Switch-alustalle.

Kaplan sanoi myös, että kokonaan uuden alustan lisääminen tuottaisi muitakin ongelmia. ”Sen lisäksi kolmen erillisen alustan [PC, Xbox One ja PS4] ylläpitäminen ja päivitteleminen on jo nyt valtava haaste.” Herra pitää suurena saavutuksena sitä, että Blizzard on viimein päässyt siihen tuotantotahtiin, että kaikille kolmelle alustalle voidaan julkaista päivitykset samaan aikaan ja Switch-versio sotkisi tätä päivityssykliä.

 

Lisää luettavaa