Ostaisitko lipun 20 dollarilla? Täysin penkin alle mennyt Pokémon Go -tapahtuma saa kesällä jatkoa

Ehkäpä tänä vuonna paremmalla onnella?

07.05.2018

Niantic on ilmoittanut surullisenkuuluisan ja viime vuonna täysin penkin alle menneen Pokémon GO Fest -tapahtuman saavan jatkoa heinäkuun 14. ja 15. päivä.

Kaksipäiväiseksi kasvava Pokémon GO Fest sijoittuu jälleen Lincolnin puistoon Chicagon maaperälle, toivottavasti viime vuotta paremmalla menestyksellä. Vuosi sitten täysin jumiin päätyneet mobiiliverkot ja täten käytännössä pelikelvoton Pokémon GO sai 20 dollarin lipun ostaneet osallistujat raivon partaalle. Niantic näki tuolloin ainokaisena ratkaisuna hyvittää vihaisille kouluttajille niin lippujen hinnat kuin nappaamatta jääneet taskumonnitkin.

Tällä kertaa festien lupaillaan tarjoavan monenlaista aktiviteettia niin pelin sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Liput lohkaisevat pelaajien budjetista jälleen parinkymmenen dollarin siivun, joten aivan ilmaista lystiä ei edelleenkään ole luvassa. Vastaavia Pokémon GO Fest -tapahtumia pidetään kesän mittaan myös Dortmundissa, Saksassa sekä Yokosukassa, Japanissa.

Supersuosittu ja edelleen uusilla ominaisuuksilla ja taskumonstereilla laajentuva Pokémon GO on julkaistu iOS- ja Android-laitteille.

Alla vielä muistoja viime kesän Pokémon GO Festeiltä surkuhupaisan videokoosteen muodossa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa