Onnekas pelaaja voitti miljoona dollaria pelaamalla Xbox One -peliä – aikoo pistää pisteen avoliitolleen

09.03.2016

Bethesdalla järjesti pari kuukautta sitten kisan, jossa pelkästään pelaamalla The Elder Scrolls Onlinea pystyi voittamaan kokonaiset miljoona dollaria. Ainoa ehto oli, että peliin piti kirjautua 3.12.2015–10.1.2016 välisenä aikana.

Nyt 30-vuotias kalifornialainen mies nimeltä Ryan Rager on julistettu voittajaksi. Hän tulee saamaan miljoonansa mukavissa 50 000 dollarin vuosierissä, joita kertyy siis 20. Hetkessä ei mies siis voi koko omaisuuttaan edes polttaa, vaan hänen pärjäämisensä on sinetöity aina 50 ikävuoteen asti.

Kun Ragerilta kyseltiin, olisiko hän uskonut voittavansa, vastasi hän nauraen:

Never in a million years, no pun intended”, eli sangen suoraan suomennettuna ”En koskaan ikinä miljoonassa vuodessa, vitsi tahaton”.

”Mutta tuohon aikaan takerruin kaikkiin mahdollisuuksiin, joten ajattelin, että miksipäs en kokeilisi.”

Rager kertoo olevansa Elder Scrolls -sarjan fani, mutta suhteellisen uusi The Elder Scrolls Onlinen parissa. Hän osti itselleen Xbox Onen lahjaksi viime lokakuussa, ja ESO oli hänen ensimmäinen pelinsä sille.

Päiväsaikaan Rager on huoltoteknikko kotiteatteri- ja älykotifirmalle. Hän ei ole vielä päättänyt ensisijaista hahmoaan Elder Scrolls Onlineen, mutta toistaiseksi hän pelaa Dark Elf Dragonknightilla.

Rager kertoi myös olleensa kihloissa jo pitkittyneet neljä vuotta, koska avioliiton satamaan seilaaminen oli niin kallista. Nyt kun hän sai mukavan tukun kahisevaa kisasta, aikoo hän viimein pistää pisteen avoliitolleen ja mennä morsiamensa kanssa naimisiin tänä vuonna.

Voimme viimein todeta, että tämä vuosi tulee olemaan meidän vuotemme. Tämä on todella jännittävää”, Rager kertoi ja lisäsi, että pariskunta aikoo viettää rahoilla mukavan kuherruskuukauden ja ostaa myös uuden television Xbox-pelaamista varten.

 

 

Lisää luettavaa