”Onko tämä jotain v***n pilaa?” – rääväsuinen pelintekijä ärähti Microsoftille

30.07.2015

Entinen Capcomin ja nykyinen Platinum Gamesin (muun muassa kriitikoiden ylistämä Bayonetta-peli) pelintekijä Hideki Kamiya on tullut tunnetuksi suorasukaisuudestaan sosiaalisessa mediassa. Aiemmin hän on muun muassa haukkunut faneja Twitterissä, hyökännyt Sonyn kimppuun sekä moittinut entistä kollegaansa Keiji Inafunea. Tällä kertaa Kamiya on tulistunut Microsoftille yksinoikeuspeli Scaleboundin markkinoinnista sekä omasta tulevasta roolistaan Gamescom-messuilla.

Kamiyami twiittasi seuraavan japaninkielisen twiitin:

2MSのクソどもはよー…俺をナメてんのか…

Twiitti tarkoittaa karkeasti käännettynä ”Nuo p*skiaiset MS:llä… onko tämä jotain v***n pilaa…?

Kyseinen kannanotto poistettiin internetin aalloilta varsin nopeasti, mutta kuten netissä yleensäkin, se oli jo liian myöhäistä. Kamiyami twiittasi vielä lisää:

Kuvankaappaus 2015-7-30 kello 11.23.28 AM

Jos olen menossa Gamescomille, niin haluan mennä sinne pelaajien vuoksi, en rekvisiittani Xbox-tiedotustilaisuudelle.

Kamiya ei ilmeisesti pidä Microsoftin tavasta kohdella Scaleboundia Gamescomilla. Hän on jo aiemmin todistanut pitävänsä Microsoftin tapaa markkinoida puutteellisena. Seuraavassa pätkässä hän viestittelee Twitterissä erään fanin kanssa ja kutsuu Microsoftin markkinointiponnistuksia ’geneerisiksi’ ja ’roskaksi’.

Kuvankaappaus 2015-7-30 kello 11.26.19 AM

Twitter-skandaalin jäljiltä moni fani on jo ehtinyt miettiä, mitä Scaleboundin julkaisulle nyt mahtaa käydä ja tuleeko Hideki Kamiya ylipäätään esiintymään Gamescom-messuilla. Yksi asiaa julkisesti miettinyt fani saikin jo vastauksen Hidekilta.

Flint-niminen fani twiittasi: ”Microsoft meni kus*maan taas kuten aina. Mitenköhän tämä tulee vaikuttamaan Scaleboundiin. Peli saattaa olla todellisissa ongelmissa nyt.

Hidekin vastaus: ”Pienemmissä ongelmissa kuin sinun elämäsi.

Kuvankaappaus 2015-7-30 kello 11.30.09 AM

Loppuun vielä traileri Scaleboundista.

 

Lisää luettavaa