Oletko aina halunnut olla kielisoitinten mestari? Tämä ohjelma on vastaus rukouksiisi

Siitä harjoittelemaan!

01.09.2022

Kerroimme kaksi päivää sitten täällä Rocksmith+-nimisestä ohjelmasta.

”Rocksmith+ vie muutaman vuoden takaisen Rocksmith-idean vielä rahtusen aiempaa pidemmälle. Tällä kertaa ei tarvitakaan mitään erillisiä lisälaitteita, vaan kitaranrämpyttelyä arvioi iOS- tai Android-mobiililaitteelle asennettava sovellus. Kyseessä ei siis ole peli sen perinteisessä mielessä, vaan kitaran soittamiseen kannustava opetusohjelma”, kerroimme uutisessamme tuolloin.

Rocksmith+ on soittoa opettava tilauspalvelu, jolla voi oppia soittamaan akustista kitaraa, sähkökitaraa tai sähköbassoa. Sen avulla soittaja oppii sekä kielisoittimen perusteet että kehittyneemmätkin tekniikat. Sarjan aiemmat opetusohjelmat ovat auttaneet jopa yli viittä miljoonaa ihmistä tutustumaan kitaransoiton saloihin.

Rocksmith+ on suunniteltu ja toteutettu yhteisvoimin muusikoiden, musiikinopettajien ja pelintekijöiden kanssa. Ohjelmiston kappalekirjo on laaja, sillä se sisältää yli 5 000 erilaista sävellystä monista eri tyyleistä. Tunnettuja artisteja ovat esimerkiksi The Clash, Juan Gabriel, Alicia Keys ja Santana. Uusia kappaleita tuodaan mukaan viikoittain. Eri tyylilajeja ovat muun muassa rock, pop, metallimusiikki, hiphop ja latinomusiikki.

Tsekkaile esittelyvideo ohjelmasta alta.

 

Lisää luettavaa