OLED-kosketusnäytöllä varustettu DJI Osmo Pocket 3 -minikamera on pieni mutta nopea

Taskuun mahtuva 4K-kamera tallentaa videota 120 kuvan sekuntivauhtia.

26.10.2023

DJI Osmo Pocket 3 on monipuolinen minikamera mekaanisella gimbaalilla. Kamerassa on yhden tuuman CMOS-kenno, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun jopa haastavissa valaistusolosuhteissa. 4K-videotallennus 120 kuvan sekuntinopeudella varmistaa, että nopeatkin hetket tallentuvat selkeästi. Kuvanlaadun optimoinnin ansiosta kamera herättää heikossa valaistuksessa kuvatut kohtaukset eloon selkein ja aidoin värein. Kamera osaa myös hienosäätää valotuksen eri ihosävyille, jotta jokaisessa kuvassa voi nähdä selkeän ja hehkuvan ihon. Ammattitason luomuksia varten kamerassa on 10-bittiset D-Log M- ja HLG-väritilat. Ne tallentavat maisemat pienimmilläkin yksityiskohdilla ja jopa miljardilla värillä tai suuremmalla dynaamisella alueella HDR-yhteensopivilla laitteilla.

Kahden tuuman kääntyvä OLED-kosketusnäyttö tarjoaa vaivattoman sormiohjauksen. Nopea tarkennus varmistaa kuvien terävyyden myös vauhdikkaasti liikkuvissa kohteissa. Product Showcase -tila tarjoaa sujuvan striimauksen ja tuote-esittelyn. Kolmiakselisen mekaanisen stabiloinnin ansiosta kamera mahdollistaa vakaat kuvat rajuissakin liikkeissä.

ActiveTrack 6.0 tarjoaa elokuvatason materiaalia varten useita seurantatiloja, kuten automaattisen kasvojentunnistuksen ja dynaamisen rajauksen. Sisäänrakennettu kolmen mikrofonin sarja vähentää tuulen melua ja vangitsee monisuuntaista stereoääntä. DJI Mic 2 -yhteensopivuus mahdollistaa kahden henkilön äänentallennuksen vlogeja, haastatteluja ja livelähetyksiä varten.

DJI Osmo Pocket 3 on monipuolinen luova työkalu, joka mukautuu kaikkiin tilanteisiin, mukaan lukien videostriimaus teräväpiirtotarkkuudella. Se toimii myös videokamerana verkkokokouksiin ja videopuheluihin. Sen sisäänrakennettu aikakooditoiminto virtaviivaistaa jälkituotantoa ja varmistaa, että videosi synkronoidaan saumattomasti eri kameroiden välillä ammattitason editointia varten.

Kamerassa on myös valikoima luovia tiloja ja ominaisuuksia, jotka ovat vain muutaman napautuksen päässä. Näitä ovat SpinShot, Motionlapse, Digital Zoom ja Panorama, joilla saa aikaan 180 asteen tasaisia kameraliikkeitä yhdellä kädellä, upeita ja surrealistisia nopeutettuja videoita auringonnoususta kaupunkiliikenteeseen, jopa nelinkertaisen digitaalisen tarkennuksen sekä laajoja maisemakuvia.

LightCut-sovelluksella voi luoda upeaa sisältöä kätevästi yhdellä näppäyksellä. Älykkään tekoälytunnistuksen avulla se korostaa tärkeitä hetkiä kuvamateriaalista ja luo välittömästi jaettavia 4K-videoita. Sovelluksessa on myös laaja valikoima videomalleja, jotka palvelevat erilaisia teemoja, kuten vlogeja, matkaseikkailuja, juhlia, perhejuhlia, lemmikkihetkiä, ruokakokemuksia, jokapäiväistä elämää ja paljon muuta. LightCutin avulla voi muokata helposti ja muuttaa raakamateriaalin hyvin muotoilluksi sisällöksi sekunneissa. Lisäksi sovelluksen tehokas muokkausprosessi eliminoi tarpeen ladata materiaalia editoinnin aikana, mikä säästää älypuhelimen arvokasta tallennustilaa.

Kameran akun voi ladata 80 prosenttiin asti 16 minuutissa. Kun akku on ladattu täyteen, se voi tallentaa 116 minuuttia 4K-videota tai jopa 166 minuuttia 1080p-videota.

Modulaarisen rakenteensa ansiosta DJI Osmo Pocket 3 -minikameraa voi laajentaa ja räätälöidä monipuolisesti. Kuvausvarren pohjassa on liitäntä erilaisille laajennusosille, kuten lisäakulle, kolmijalalle, jalustakiinnitykselle ja laajennusvarrelle.

DJI Osmo Pocket 3 -minikamera maksaa 559 euroa. DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo -yhdistelmäpaketilla on hintaa 699 euroa. Se sisältää kameran lisäksi laajakuvalinssin, DJI Mic 2 -mikrofonin tarvikkeineen, lisäakkukahvan ja minikokoisen kolmijalan.

DJI Osmo Pocket 3


DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Lisää luettavaa