Ole oman elämäsi superohjaaja: Logitech Mevo Pro mahdollistaa usean kameran kuvaukset ja suorat striimaukset

Helppoa ja kätevää.

13.01.2023

Striimaukseen ja videotaltiointiin kehitetty Logitech Mevo -monikamerajärjestelmä on luotu sisällöntuottajien tarpeet huomioiden. Mevo-sovelluksilla voidaan ottaa useampi Mevo-kamera käyttöön kattavaksi kokonaisuudeksi. Näin videokuvaa ja ääntä voidaan taltioida ja striimata usean kuvalähteen yhtäaikaisella käytöllä suoraan suosittuihin YouTube-, Twitch-, Facebook-, Twitter-, LinkedIn- ja Vimeo-palveluihin.

Runsas vuosi sitten julkistettujen Mevo-kameroiden rinnalle on nyt julkaistu Mevo Go -sovellus. Sen avulla myös Android- ja iOS-älypuhelimien ja -tablettilaitteiden kamerat voidaan liittää osaksi Mevo-ekosysteemiä. Sovelluksen avulla käyttäjä voi yhdistää samaan järjestelmään sekä Mevo-kameroita että älylaitteita monenlaisena yhdistelmänä. Mevo Go -sovellus toimii myös ilman Mevo-kameroita pelkillä älylaitteilla. Videokuvan lisäksi voidaan striimata myös pelkkää ääntä, mikä mahdollistaa monipuolisten kokonaisuuksien rakentamisen.

”Ennen Mevo-yhteisö oli rajattu käyttämään Mevo-kameroita luodessaan monen kameran kuvauskokonaisuuksia”, kommentoi tuotepäällikkö Otto Cedeno. ”Mevo Go -sovelluksen myötä kuka tahansa voi hyödyntää Mevo-ekosysteemin ominaisuuksia ja luoda omaa, kiehtovaa monen kameran mahdollisuuksia käyttävää sisältöä.”

Mevo Go -sovellus kykenee tuottamaan älylaitteiden kameroilla täysteräväpiirtoista 1080p-tarkkuuden videokuvaa 30 kuvan sekuntinopeudella erillisten Mevo-kameroiden tapaan. Tämä onnistuu siitä riippumatta, miten monta Mevo-kameraa tai Mevo-järjestelmään liitettyä älylaitetta on käytössä. Tämän ansiosta Mevo-järjestelmää voidaan hyödyntää helposti vaikkapa urheilutapahtumien sekä musiikki- ja taide-esitysten taltiointiin ja suoratoistoon. Usean kameran yhdistelmällä voidaan valita mukaan kiehtovia kuvakulmia luovalla tavalla.

Mevo Go -sovellus sisältyy uuteen Mevo Pro -tilausmalliin, joka sisältää monipuoliset ammattilaistason ominaisuudet monen kameran käyttöön. Mevo Pro on ostettavissa Mevo-sovelluksista, jotka ovat ladattavissa App Store- ja Google Play -kauppapaikoista. Ennen ostamista on myös mahdollista kokeilla Mevo Pro -tilausta ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Logitech Mevo Pro -tilaus on saatavana 22 euron kuukausihintaan tai 179 euron vuosihintaan. Logitech Mevo -kamerat ovat saatavana yksittäin 449 euron kuluttajahintaan tai kolmen kameran Logitech Mevo Start 3-packina hintaan 1 149 euroa.

Lisää luettavaa