Odotetun tasoloikan julkaisu lähestyy – uusi traileri esittelee moninpelin hienouksia

20.01.2017

Kevään aikana ilmestyvän Yooka-Layleen moninpelistä on saatu nyt ensimmäiset maistiaiset trailerin muodossa.

Tarjolla on kaksi moninpelimuotoa. Näistä videollakin nähtävä arcadekokoelma tarjoaa pelattavaksi kahdeksan toisistaan eroavaa minipeliä, joita on mahdollista koluta enintään neljän kaverin voimin. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi myös runnoa tarinakampanjan läpi yhteistyötilassa kaverin kanssa. Tällöin pelaajista toinen saa julkaisija Team 17:n mukaan ohjattavakseen ”Bee Teamin”, jonka tehtävänä on kerätä talteen erinäistä pelialueilta löytyvää rihkamaa sekä pysäyttää sankarikaksikkoa uhmaavia ansoja.

Moninpelitiloista molempia voi tahkota niinkin perinteikkäästi kuin paikallisesti saman koneen ääreltä. Katso värikäs trailerinpätkä oheiselta videolta!

Yooka-Layleen työstöstä vastaa Playtonic Games, joka koostuu pääosin suositun Rare-pelitalon entisistä työntekijöistä. Peli julkaistaan 11. huhtikuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle. Pelin PC-versio on saatavilla julkaisusta alkaen myös Mac- ja Linux-tietokoneille. Myöhemmin tasohyppelyn on määrä ilmaantua Nintedon Switch -konsolillekin.

 

 

 

Lisää luettavaa