Nyt sitä vihdoin saa – Backbone One saapui Suomeen!

Tätä on odotettu!

09.05.2023

Backbone on luonut vaikuttavan ekosysteemin, jossa lähes kaikki pelisisältö ja -palvelut ovat saatavilla yhdessä paikassa: puhelimessasi.

Backbone One -ohjain ja -sovellus ovat saatavilla niin Androidille kuin iOS:lle. Nyt Suomeen rantautuneen Backbonen perustaja Maneet Khaira kertoo: ”Backbonen perustamisella oli yksi todellinen tavoite: parantaa pelikokemusta kaikille ja kaikkialla. Aivan kuten Sonos ja Roku ovat tehneet musiikin ja television suoratoistolle, Backbone yhdistää kaikki pelien suoratoistopalvelut ja keskeiset pelikokemukset mobiililaitteissa.”

Pelaajien täytyy vain kytkeä puhelimensa Backbone One -laitteeseen, ja sen jälkeen he voivat välittömästi pelata App Storen ja Apple Arcaden mobiilipelejä, suoratoistaa pelejä pilvipelipalveluiden, kuten Xbox Game Passin ja Nvidia Geforce Now’n, kautta ja pelata Xbox Series X|S-, PlayStation 5- ja Steam-pelejä missä tahansa etäpelaamisen kautta.

Backbone One -ohjaimet ovat ostettavissa nyt hintaan 119,99 euroa. Uusille tilaajille ostos sisältää ilmaisen Backbone+ -kokeilutilauksen ja useita lisäetuja, kuten 1 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden.

Backbone Onen tärkeimmät ominaisuudet:
– pelaa mitä tahansa peliä, joka tukee ohjaimia
– kokoontaitettava ja kompakti muotoilu
– matalan viiveen yhteys
– 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
– läpivientilataus
– Backbone One -sovellus iOS:lle ja Androidille
– peliklippien ja kuvakaappausten tallentaminen

Lisätietoja: playbackbone.com

PlayStation Edition

Xbox Edition

Lisää luettavaa