Nyt se on julkaistu! Koe salamurhaajan jännittävä elämä kannettavassa muodossa

Assassin's Creed Mirage on nyt saatavana iPhonelle ja iPadille

09.06.2024

Assassin’s Creed -pelejä on nähty vuosien varrella useilla eri pelialustoilla. Nyt pelisarja tuotiin ensimmäistä myös älypuhelimille ja tablettilaitteille, kun Assassin’s Creed Miragesta julkaistiin iOS-alustalle tehty versio. M1-sarjan suorittimilla varustetuille iPhone 15 Pro- ja iPhone 15 Pro Max -älypuhelimille sekä iPad Air- ja iPad Pro -tableteille saapunut toimintapelikokemus tuo hurjan salamurhaajan vauhdikkaan pelattavuuden kannettavaan muotoon.

Assassin’s Creed Mirage vie pelaajan 800-luvun Bagdadiin ja asettaa pelaajan Basim-katuvarkaan saappaisiin. Tämä muinaisen Lähi-Idän kaupan ja politiikan ydin on täynnä kauppiaita, myyjiä, sotilaita ja poliittisen vaikutusvallan suurnimiä. Pian Basim värvätään osaksi assassiinijärjestöä, joka tempaisee hänet mukaan jännittävään ja väkivaltaiseen seikkailuun täynnä juonittelua, taisteluita, tutkimista ja matkaamista. Luvassa on yllätyksellisiä juonenkäänteitä ja hiippailua.

Assassin’s Creed Mirage tukee eri alustojen välistä pelaamista ja pilvitallennuksia. Näin peliä voi esimerkiksi pelata yhdellä alustalla ensin ja jatkaa sitten toisella juuri samasta kohdasta, mihin peli aiemmin jäi. Pelin iPhone- ja iPad-versiot tukevat sekä erillisiä peliohjaimia että kosketusnäytöltä pelaamista.

Pelin ensimmäiset 90 minuuttia ovat ilmaiseksi pelattavissa, joten sitä voi kokeilla App Storesta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Assassin’s Creed Mirage on nyt saatavana iOS-käyttöjärjestelmälle. Tämän lisäksi se on saatavilla sekä Xbox Series X|S-, Xbox One-, PS5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+-pelipalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja täältä.

Lisää luettavaa