Nyt on nättiä! – Onko tässä komein PS4, mitä on koskaan nähty?

18.02.2016

Hienoja erikoismalleja konsoleista julkaistaan silloin tällöin, mutta nyt on tarjolla jotain hieman erilaista. Ubisoft on nimittäin vastikään julkaissut upeita kuvia käsintehdyistä, kivestä valetuista Playstation 4:stä ja sen ohjaimista. Tempauksen ideana on juhlistaa Far Cry Primalin julkaisua, joka tapahtuu ensi viikolla tiistaina 23. helmikuuta maailmanlaajuisesti.

Työstä on vastannut Nick Roberson -niminen muurari, joka on ollut alalla yli 20 vuotta. Tarkoituksena on ollut juhlistaa kivikautista uutuuspeliä kivikautisilla PS4-laitteilla.

far1 far2 far3 far4 far5 far6

Ubisoftin PR-johaja Tom Goldberger kommentoi esineitä seuraavasti: ”Tämä projekti lähti siitä, että halusimme korostaa kivikautisen Far Cry Primalin laajoja ja rikkaita ympäristöjä. Nick on onnistunut ikuistamaan kiveen näiden ikonisten esineiden kauniin ja elegantin designin uskomattomalla tarkkuudella”.

Myös Hollywood-elokuvien parissa työskennellyt muurari kertoi nauttineensa projektin tuomasta haasteesta ja siitä, kuinka se yhdistää moderneja esineitä luonnollisempaan muotoon. Hän myös kertoi ohjainten näppäinten olleen haasteelliset tehdä mutta lopputuloksen miellyttäneen.

Lisää luettavaa