Nyt jäitä hattuun, pelaajat! – No Man’s Skyn viivästymisen vuoksi lentelee jopa tappouhkauksia

Kesäkuuksi odotetun No Man’s Skyn on vahvistettu viivästyvän melkein parilla kuukaudella, ja pelin uusi julkaisupäivä on 9. elokuuta. Tämä tieto on toki monille ikävä uutinen, mutta osa pelaajista on ottanut pettymyksen turhankin vakavasti.

Destructoid raportoi nimittäin, että pelin lykkääntymisestä pillastuneet pelaajat ovat lähetelleet aiheesta jopa tappouhkauksia. Viestejä ovat saaneet sekä peliä kehittävä Hello Games että aiheesta alunperin Kotakulle kirjoittanut toimittaja.

Hello Gamesin Sean Murray kertoo alla olevassa Twitter-viestissään saaneensa ”runsaasti tappouhkauksia”. Kotakun toimittaja Jason Schreier puolestaan julkaisi Twitterissä saamansa uhkausviestin kokonaisuudessaan lisäkommentilla ”millaista on kirjoittaa videopeleistä internetissä”. Samainen uhkailija syytti Schreieriä Redditissä vahvistamattomien huhujen levittämisestä, vaikka Kotaku oli varmistanut tiedon useista lähteistä.

Ovathan videopelien lykkäämiset ikävä asia, mutta niistä suuttuminen on yhtä typerää kuin suuttuisi siitä, ettei saa ravintolassa annostaan raakana pöytään. On kuitenkin pelaajien edun mukaista, että pelit tehdään valmiiksi asti. Jos se merkitsee parin lisäkuukauden odottamista, se on pieni hinta.

Lisää luettavaa