Noblechairs Legend yhdistää aiemman tuolimalliston parhaat piirteet

Pelaamiseen ja työskentelyyn.

11.11.2022

Noblechairs Legend -tuolimallisto on suunniteltu sekä saadun käyttäjäpalautteen että aikaisempien tuolimallien pohjalta. Legend-pelituolien tyylissä yhdistyvätkin aiemmat piirteet, kuten Epic-malliston sporttisuus, Icon-tuolien linjakkaampi muotoilu sekä Hero-mallien alaselän tuki ja jämäkkä rakenne. Nämä kaikki pidetyt ominaisuudet kohtaavat toisensa Legend-tuolien suunnittelufilosofiassa.

Legend-tuolin ainutlaatuinen ulkoasu on saanut innoitusta superautojen korkealaatuisista istuimista. Niskatuessa on viilennysaukko, joka mahdollistaa paremman ilmanvaihdon niskan ja hartioiden alueelle. Niskatukea voi ehostaa lisätyynyllä.

Noblechairs Legend -pelituoli on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla ja kolmella eri materiaalivaihtoehdolla. Harmaassa Legend TX Edition -mallissa verhoiluna on klassinen pehmeä kangas. Ruskea Legend Java Edition ja musta Legend Black Edition on verhoiltu hengittävällä saksalaisella keinonahkalla. Ajotunnelma puolestaan korostuu punaisen, valkoisen ja mustan värin yhdistävässä Black/White/Red-mallissa, jossa verhoiluna on myös keinonahka.

Valkoisen Legend White -mallin verhoiluna on ainutlaatuinen hybridikeinonahka. Tämä Saksassa kehitetty materiaali koostuu ainutlaatuisesta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tämän ansiosta pinta säilyttää hyvin värinsä ja on helppo pitää puhtaana.

Innovatiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Näin istuinmukavuus on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu ei repeä ja se kestää kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana. Saksassa kehitetty ja valmistettu keinonahkalaatu on erityisen pehmeää eikä sen käytössä ole käytetty eläinpohjaisia materiaaleja. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden.

Vartaloa tukevien Noblechairs Legend -pelituolien kokonaiskorkeus on säädöistä riippuen 132–142 senttimetriä. Painoa tuolilla on 30 kilogrammaa. Istuin sopii enintään 150 kilogrammaa painaville käyttäjille.

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Pakkausmateriaalitkin viedään pois asiakkaan puolesta.

Noblechairs Legend -pelituolit ovat saatavana välittömästi 519,90 – 569,90 euron kuluttajahintoihin.

Noblechairs Legend Java Edition

Lisää luettavaa