No Man’s Skylta ei kannata paljon moninpeliä odottaa – Et välttämättä löydä pelistä yhtäkään muuta pelaajaa

Vuoden kiinnostavimpiin pelijulkaisuihin lukeutuva No Man’s Sky on periaatteessa moninpeli, mutta käytännössä pelaaja ei välttämättä löydä merkkiäkään muista pelaajista koko pelaamisensa aikana. Tämä käy ilmi Tweak Townin kokoamista pelifaktoista, jotka perustuvat suoraan kehittäjä Sean Murrayn kommentteihin.

”Mahdollisuutesi laskeutua planeetalle, jolla joku on jo käynyt, ovat aika pienet,” Murray kertoo. ”Se, että päätyisit samaan tilaan, samalle planeetalle samaan aikaan jonkun muun kanssa ei välttämättä koskaan tapahdu.”

Murray toteaakin, että pelin suunnittelussa ei ole korostettu moninpeliä, ja että kyse on lähinnä yksinpelikokemuksesta. Tarkempia yksityiskohtia ei ole paljastettu, mutta muiden pelaajien läsnäolo tulee mahdollisesti muistuttamaan Dark Souls -pelien viestijärjestelmää.

”Haluamme sinun tuntevan, että pelaat jaetussa universumissa, ja mielestäni on tärkeää, että mukana on niitäkin hetkiä,” Murray korostaa.

Mikäli yksityiskohdat No Man’s Skysta kiinnostavat, kannattaa vilkaista Tweak Townin lista, jolle on koottu runsaasti tietoa odotetusta pelistä. No Man’s Sky ilmestyy PC:lle ja PS4:lle Euroopassa 22. kesäkuuta.