Nintendo vahvistaa: uusi Mario Kart -peli kehitteillä – julkaisu ensi vuonna

Seuraava Mario Kart suuntaa mobiililaitteille. Myös uusi Mario-elokuva on sekin työn alla.

01.02.2018

Nintendo on vahvistanut uuden Mario Kartin olevan kehitteillä, tiedottaa IGN.

Sarjan tuleva osa, Mario Kart Tour, on matkalla Nintendon oman alustan sijaan mobiililaitteille. Hieman aiemmin yhtiöltä myös ilmoitettiin, että kaksi vuotta sitten julkaistu Miimoto-sovellus lakkautetaan 9. toukokuuta. Julkaisunsa Mario Kart Tourin on tarkoitus saada aikaisintaan maaliskuussa 2019. Pelin voi odottaa ilmaantuvan sekä Android- että iOS-laitteille.

Tulevan mobiilikaahailun lisäksi Nintendo on vahvistanut kehittelevänsä uutta Mario-elokuvaa yhteistyössä Illumination Entertainmentin kanssa. Elokuvan tuottajina nähdään itse Marion luoja Shigeru Miyamoto sekä Illuminationin perustaja ja elokuvatuottaja Chris Meledandri.

Lisäksi Nintendo vahvisti Switch-konsolinsa Nintendo Switch Online -palvelun avaavan ovensa virallisesti syyskuussa 2018.  Kyseessä on Nintendon kehittelemä vastine, joka avaa pääsyn verkkomoninpeleihin sekä tarjoaa Switch-pelaajille liudan erilaisia lisäetuja ja erikoistarjouksia PlayStation Networkin ja Xbox Liven tapaan. Lisää Switch Onlinesta voi lukea täältä.

Lisää luettavaa