Nintendo testasi Mario Karttia ilman raivoa aiheuttavaa asetta

Mario Kart -kilpurisarjan johtaja Kosuke Yabuki paljasti Nintendon testanneen Mario Kartia ilman pelin raivostuttavinta asetta.

27.07.2017

Mario Kart 7 ja 8 -pelien kehittämisestä vastannut johtaja Kosuke Yabuki  teki paljastuksen IGN:lle. Yabukin mukaan Nintendo testasi Mario Kart -pelejä ilman raivoa aiheuttavaa sinistä kilpikonnan kilpeä. Kyseessä on siis se ase, joka annetaan tavallisesti kilpailun häntäpäässä olevalle kuskille ja joka osuu aina ja takuuvarmasti kilpailua johtavaan kuskiin.

IGN kertoi Yabukin sanoneen Nintendon kokeilleen pelejä ilman tuota kauhistuttavaa asetta. Yabukin mukaan kilpi kuitenkin tuo jotain hyvin olennaista Mario Kart -elämykseen ja pelaaminen ilman sitä tuntui jotenkin vajavaiselta. Hän lisäsi, että ihmiset reagoivat erilaisiin juttuihin eri tavalla, ja mikä toisesta on hauskaa ja jännittävää saattaa toisen pelaajan mielestä tuntua epäreilulta ja väärältä.

Siksi kilpi pysyy pelissä, ainakin toistaiseksi,” Yabuki sanoi.

Elämä ei aina ole reilua. Joskus eteen tulee tilanteita, jotka eivät tunnu oikeutetulta ja totta kai se on turhauttavaa. Mutta sellaista on elämä”, Yabuki filosofoi.

 

Lisää luettavaa