Nintendo julkisti uudet 3DS-mallit

Hetki sitten pidetyssä, vain Japaniin suunnatussa Nintendo Direct -verkkolähetyksessä käsiteltiin paljon tuttuja asioita, kuten tulevaa neljättä Monster Hunteria. Tiedotustilaisuus sisälsi kuitenkin varsin muikean yllätyksen.

Luvassa on kokonaan uusi 3DS-malli. Kyseessä ei ole pelkkä kosmeettinen päivitys, sillä paljon kaivattuja ominaisuuksia on luvassa kokonainen liuta. Uuteen 3DS  -malliin on tulossa toinen, mutta pienempi Circle Pad, parannellut hartianapit sekä aiempaa paremmat näytöt, joiden luvattiin hanskaavan kolmiulotteisuuden vaatimat katselukulmat paremmin.

Myös laitteen suoritin päivittyy nopeampaan malliin. Tämä johtuu luultavasti laitteen sisäänrakennetusta NFC-tuesta – mikä käytännössä tarkoittaa tukea kesällä julkistetuille Amiibo-hahmoille. Kaiken huipuksi laite tulee markkinoille kahtena versiona, suurempana ja pienempänä, josta jälkimmäiseen on mahdollista vaihtaa erilaisia värikuoria.

Japanin markkinoille uudet laitteet saapuvat lokakuun 11. päivä. Länsimaiden julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu.

Lähde: Nintendolife