Netgearilta maailman ensimmäinen Wi-Fi 6E -teknologiaa tukeva 5G-mobiilitukiasema

Vauhtia sinne missä liikutkin.

03.01.2023

Netgear, Inc. on ilmoittanut tänään, että yrityksen Nighthawk M6 -mobiilitukiasemasarja saa tuen uudelle 6 GHz:n taajuudelle huippunopean M6 Pro 5G Wi-Fi 6E Hotspot Router (MR6450) -laitteen lanseerauksen myötä. Uusi mobiilitukiasema voi saavuttaa 5G-yhteydellä enimmillään 6 Gbps:n nopeuden ja Wi-Fi-yhteydellä 3,6 Gbps:n nopeuden.

M6 Pro tarjoaa helposti mukana kulkevan ja turvallisen Wi-Fi-yhteyden, sisäänrakennetun palomuurin ja tuen jopa 32 laitteelle, kunhan käyttäjä on mobiiliverkon peittoalueella. Laitteen Wi-Fi-kantama on kasvatettavissa jopa 92,5 neliömetriin In-Home Performance Mode -toiminnolla, joka aktivoidaan yksinkertaisesti irrottamalla tukiaseman akku ja kytkemällä laite verkkovirtaan. Suurissa kodeissa tukiasemaa voidaan käyttää toisen Wi-Fi-reitittimen rinnalla 2,5 Gbps:n Ethernet-portin avulla.

Riittoisan 5 040 mAh -akun ansiosta laite toimii jopa 13 tuntia yhdellä latauksella. Todellinen kesto vaihtelee luonnollisesti verkon ja ympäristön olosuhteiden, yhdistettyjen laitteiden, striimattavan sisällön, laitteen asetusten ja akun iän mukaan. Tukiasema on lukitsematon, eli se on yhteensopiva useimpien 5G- ja 4G-operaattorien SIM-korttien kanssa.

”Tehokkaan, turvallisen, henkilökohtaisen ja taskussa mukana kulkevan verkkoyhteyden merkitystä ei voi liioitella, olipa kyse sitten lyhyestä työmatkasta, pitkästä lomasta tai molemmista yhdessä. Yhdistämällä Wi-Fi 6E- ja 5G-teknologiat kompakti ja elegantti M6 Pro voi tarjota uraauurtavan, turvallisen ja äärimmäisen nopean mobiili-Wi-Fin”, toteaa David Henry, Netgearin Connected Home Products and Services -toiminnan johtaja.

M6 Pron asentaminen ja käyttö on helppoa, ja kompaktin rakenteensa ansiosta laite kulkee helposti mukana. Intuitiivinen värikosketusnäyttö tekee datankäytön seurannasta, Wi-Fi-verkon nimen ja salasanan katsomisesta ja muuttamisesta, mobiiliyhteyden vahvuuden tarkistamisesta ja verkkoasetusten hallinnasta mutkatonta.

Tekniset tiedot:

 • Tehokas, luotettava ja vakaa 5G-internetyhteys voi saavuttaa jopa 6 Gbps:n nopeuden
 • Huippunopea Wi-Fi 6E: jopa 3,6 Gbps:n Wi-Fi-yhteys enimmillään 32 laitteelle lataamista, pelaamista ja striimausta varten
 • Helppokäyttöinen kosketusnäyttö: Wi-Fi-yhteyden käyttöönotto, ylläpito, jakaminen ja valvonta onnistuvat kätevästi 2,8-tuumaisen LCD-näytön kautta
 • Turvallinen ja luotettava verkko: Säästä mobiilidataa ja ehkäise riskejä, kun yhteys muodostetaan suoraan julkiseen Wi-Fi-verkkoon. Nighthawk M6 Pro turvaa Wi-Fi-yhteyden yksityisyyden sisäänrakennetulla palomuurilla ja suojaa verkkokäyttöliittymän ja LCD-näytön salasanalla.
 • Tukee suurten 5G- ja 4G-operaattoreiden nano-SIM-kortteja
 • In-Home Performance Mode: kasvattaa kodin Wi-Fi-verkon kantaman jopa 92,5 neliömetriin
 • USB-C-portti: lataa muita laitteita tai käytä nopeaa 5 Gbps:n langallista yhteyttä
 • Lisävarusteita mobiilikäyttöön: paranna 5G-yhteyden kuuluvuutta yhdistämällä ulkoisia 5G-antenneja (myydään erikseen) niille varattuihin portteihin
 • 5 040 mAh:n akku kestää jopa 13 tuntia yhdellä latauksella
 • HPUE-tuki: mahdollistaa paremman kuuluvuuden 5G-peittoalueen reunoilla
 • M6 Pro Mobile Router (MR6450) on saatavilla nyt osoitteessa https://store.netgear.fi/product/MR6450-100EUS hintaan 999,00 euroa.

  Lisää luettavaa