Nerokas uusi video löydetty Phantom Painista – näin nokkelalla tavalla sen saa esiin

26.09.2015

Vähintään yhden asian on Metal Gear Solid V: Phantom Pain tehnyt mahdollisesti paremmin kuin yksikään videopeli aiemmin: piilotettujen salaisuuksien ja niin sanottujen viihdyttävien easter egg -nokkeluuksien määrä on pelissä nimittäin suorastaan huima. Lukuisasta pienestä yksityiskohdasta huomaa, että Konami ja Hideo Kojima ovat todella nähneet paljon vaivaa tehdäkseen pelimaailmasta mahdollisimman eläväisen ja yllätyksellisen. Kuluvalla viikolla uutisoimme yhdysvaltalaisen IGN-sivuston kokoamasta 100 salaisuuden listasta, ja nyt on luvassa lisää.

Nyt joku on löytänyt menestyspelistä uuden videopätkän, jonka saa esiin olemalla poissa pelin parista tarpeeksi pitkään. Kun pelaaja pitkästä aikaa käynnistää pelin ja matkustaa Snakella Motherbase-tukikohtaan, ottaa peli hänet vastaan tiedostaen hänen olleen kauan poissa.

Peli luottaa videon näyttämisessä pelialustan sisäiseen kelloon, joten kärsimättömät pääsevät siihen käsiksi myös säätämällä laitteensa aika-asetuksia tarpeeksi kauas tulevaisuuteen.

 

Kieltämättä jälleen yksi pieni asia, joka nostaa MGS V:n hyvien pelien seasta erinomaisten nimikkeiden harvaan joukkoon.

 

 

 

Lisää luettavaa