Neljän audiolaitteen ekosysteemi: tässä tulee upouusi Relay Audio

Ääntä kehiin.

26.06.2023

NZXT ottaa harppauksen äänien suuntaan uudella Relay Audio -ekosysteemillä. Kyseessä on tietokonepelaajille suunnattu saumaton tapa kokea ääniä niin kaiuttimien kuin kuulokkeiden kautta.

Relay Audio -ekosysteemi koostuu neljästä äänikomponentista, joista jokainen on suunniteltu huolellisesti parantamaan pelaajien uppoutumista itse peleihin. Tuoteperheeseen kuuluvat monipuolinen SwitchMix, ääneltään tarkat Relay-kuulokkeet, tehokkaat Relay-kaiuttimet ja syvälle ulottuva Relay-subwoofer.

SwitchMixin avulla pelaajat voivat vaihtaa vaivattomasti minkä tahansa 3,5 mm:n kuulokkeen ja liitetyn kaiuttimen välillä. Riittää, että yksinkertaisesti nostaa tai laskee jalustalla olevat kuulokkeet. SwitchMix tarjoaa myös korkearesoluutioista 24-bit / 96 kHz -ääntä ja DTS 7.1 -virtuaalisurroundia.

Hi-Res Audion sertifioimat Relay-kuulokkeet tarjoavat käyttäjille realistisen ja luonnollisen äänikokemuksen. 40 mm kaiutinelementeillä varustetuissa kuulokkeissa on ääntä muokkaavia ominaisuuksia, kuten DTS Headphone:X, jossa on genre-vaikutteiset esiasetukset ja 10-kaistainen ekvalisaattori. Ekosysteemin täydentävät 80 W:n Relay-kaiuttimet ja 140 W:n subwoofer.

Relay Audio -tuotteet ovat ennakkomyynnissä nyt seuraavin hinnoin: SwitchMix 139,90 euroa, Relay-kuulokkeet 99,99 euroa, Relay-kaiuttimet 259,90 euroa ja Relay-subwoofer 129,90 euroa. SwitchMix on saatavilla ainoastaan mustana, muut laitteet myös valkoisina.

SwitchMix

Relay Headset

Relay Speakers

Relay Subwoofer

Lisää luettavaa