Nämä Fallout: New Vegasin modit saavat pelin viralliset laajennukset näyttämään lasten tuhertelulta

The Frontier ja Project Brazil ovat kaksi kunnianhimoista modiprojektia edelliseen Fallout-peliin.

Fallout 4 on tuloillaan, mutta vajaat viisi vuotta sitten ilmestyneelle Fallout: New Vegasille tehtaillaan yhä hienoja ja omaperäisiä modeja, joista kaksi tuloillaan olevaa nostetaan esiin Polygonin artikkelissa. Molemmat sisältävät kokonaan uuden peliympäristön, sekä uusia pelillisiä ominaisuuksia.

Project Brazilissa postapokalyptinen seikkailu siirtyy uuteen ympäristöön, kun Vault 18 -pommisuojan selviytyjä etsii maanalaista kompleksia Los Angelesin raunioista. Episodeissa julkaistava seikkailu sijoittuu useita vuosia ennen New Vegasin pääpelin tapahtumia, ja se tulee sisältämään 16 päätehtävää, sekä runsaasti sivutarinoita. Lisäksi pelaajan valinnat vaikuttavat tarinaan siten, että modi tuo mukanaan kahden läpipeluun verran sisältöä.

Ensimmäinen osa peliä on jo julkaistu, ja sen voi ladata Nexusmodsin sivuilta. Alta voit katsoa modin trailerin.

The Frontierissa sen sijaan seikkaillaan kylmemmissä maisemissa, sillä se sijoittuu Portlandin kaupunkiin Oregonin osavaltiossa. Tarinassa New California Republicin kenraali nimeltä Blackthorne karkoitetaan valtakunnan pohjoisimmalle rajalle kamppailemaan legioonalaisia vastaan. Tämäkin projekti on kunnianhimoinen, sillä lopullinen modi tulee sisältämään lennettäviä vertibirdejä ja jopa tankkien välisiä taisteluita. Lisätietoja modista voit lukea sen omalta nettisivulta, ja alta voit katsoa lyhyen trailerin.