Motorolan uudet Razr 50 -puhelimet tuovat tekoälyn käyttäjiensä käsiin

Motorolan uusi Razr-mallisto esittelee maailman suurimman ulkoisen simpukkapuhelimen näytön.

27.06.2024

Motorola on julkistanut uudet Razr 50 Ultra ja Razr 50 -älypuhelimet.

”Viime vuonna esittelemällämme Razr 40 Ultralla otimme ison askeleen taittuvien laitteiden saralla sekä teknologian että muotoilun osalta”, sanoo Oscar Thunström, Motorola Nordicin toimitusjohtaja. ”Tänä vuonna olemme onnistuneet tekemään kaikesta vielä parempaa upealla ulkonäytöllä, joka tarjoaa entistä laajemmat mahdollisuudet, sekä upealla kameralla että kestävällä muotoilulla.”

Motorola Razr -malliston uusissa tulokkaissa on kookkaat ulkoiset näytöt. Motorola Razr 50 Ultran näyttö on 4,0-tuumainen ja Motorola Razr 50:n näyttö 3,6-tuumainen. Niiden myötä käyttäjät voivat hyödyntää ensimmäistä kertaa Googlen Gemini-tekoälyä suoraan ulkoisella näytöllä. Lisäksi Razrin käyttäjät saavat maksutta käyttöönsä Gemini Advanced -palvelun ja Googlen kehittyneimmät tekoälymallit kolmeksi kuukaudeksi.

Ulkoisen näytön uusiin toimintoihin lukeutuu myös Google Kuvat -palvelu. Nyt käyttäjät voivat jakaa, poistaa tai valita suosikkikuviaan ja -videoitaan puhelintaan avaamatta. Lisäksi käyttäjät voivat ohjata Spotify-musiikkiohjelmaa erityisellä Spotify-paneelilla. Bose-paneelilla voi vastaavasti hallita Bosen nappi- ja sankakuulokkeita.

Motorola tarjoaa ulkoiselle näytölle myös uuden valikoiman erilaisia kellotauluja ja mukauttamisvaihtoehtoja. Käyttäjät voivat esimerkiksi luoda työpöytänäytön, jolla vaihtuu kuvia ja tekstejä, tai oman modernin näytönsäästäjänsä. Näyttöä voi edelleen piristää erilaisilla moto ai -kokemuksilla, kuten Style Syncillä, jolla käyttäjä voi ottaa kuvan asusteestaan ja luoda siitä omia, ainutlaatuisia taustakuviaan. Magic Canvas puolestaan luo upeita kuvia tekstikehotteilla.

Uusissa Razr-laitteissa on pehmeää vegaaninahkaa ja pyöristetyt reunat. Motorola Razr 50 Ultra on tarjolla useilla värivaihtoehdoilla, kuten Midnight Blue, Spring Green ja Pantonen vuoden väri 2024 Peach Fuzz. Myös legendaarinen Hot Pink3 -Razr on tehnyt paluun.

Laitteissa on Corning Gorilla Glass Victus -lasi, joka suojaa ulkoista näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Lisäksi se on vedenpitävä – puhelimen voi upottaa 1,5 metrin syvyyteen jopa 30 minuutin ajaksi. Yksinkertaistettu sarana suojaa laitetta paremmin pölyltä.

Uuden saranan ansiosta puhelin on myös helpompi napsauttaa auki tai kiinni yhdellä kädellä. Avattuna käyttäjän eteen avautuu 6,9-tuumainen POLED-näyttö. Flex View -näytön avaaminen eri asentoihin mahdollistaa kuvien ottamisen kädet vapaina, samoin kuin videon tallentamisen tärinättömässä videokuvaus-tilassa. Photo Booth -työkalu toimii nyt sekä sisäisillä että ulkoisilla kameroilla. Se mahdollistaa muun muassa neljän eri valokuvan yhdistämisen yhdeksi jaettavaksi kuvakollaasiksi.

Uudessa Motorola Razr 50 Ultrassa on 50 megapikselin pääkamera moto ai -tekoälyllä ja Google Kuvien tekoälypohjaisilla kuvanmuokkausominaisuuksilla. 50 megapikselin teleobjektiivilla voi käyttää kaksinkertaista optista zoomia kuvanlaadusta tinkimättä. Laitteessa on lisäksi monia tekoälyllä varustettuja kameratoimintoja.

Motorola Razr 50:ssä on 50 megapikselin kamerajärjestelmä, jossa on muun muassa 13 megapikselin ultralaajakulma- ja Macro Vision -objektiivit.

Motorola Razr 50 Ultra on yksi ensimmäisistä taittuvista puhelimista, jossa on Snapdragon® 8s Gen 3 Mobile Platform -järjestelmäpiiri. Se avaa käyttäjille upouusia mahdollisuuksia tekoälyn tehostaman suorituskyvyn ja nopeatempoisen pelaamisen maailmoista.

Motorola Razr 50 Ultra on höystetty 4 000 mAh:n akulla, joka tarjoaa viiden watin käänteisen lataustoiminnon. Motorola Razr 50:ssä on 4 200 mAh:n akku, 30 watin TurboPower-lataus ja 15 watin langaton lataus.

Motorola Razr 50 Ultra on saatavilla välittömästi 1199 euron suositushintaan. Motorola Razr 50 on saatavilla välittömästi 899 euron suositushintaan.

Lisätietoja täältä.

Motorola Razr 50 Ultra

Lisää luettavaa