Mortal Kombat 1 saa ristiinpeluun ensi viikolla ja John Cenan Peacemakerin maaliskuun alussa – ilmaispeliviikonloppukin luvassa aivan pian!

Huomio! Tämä uutinen sisältää runsaasti Mortal Kombat 1 -asiaa!

23.02.2024

Mortal Kombat 1 -rintamalla pitelee kiirettä monenlaisen uuden tapahtuman myötä.

Fanien kaipaama ominaisuus alustojen välisesta ristiinpeluusta saapuu pc:lle, Xbox Seriesille ja PlayStation 5:lle helmikuun 28. päivä. Samaisena päivänä Kombat Pack -paketin ostajat pääsevät early access -henkisesti käsiksi John Cenan tulkitsemaan Peacemaker-hahmoon. DC-universumista tuttu könsikäs sai myös oman hurmeisen trailerinsa, jonka voi katsastaa uutisen lopusta – videolla vilahtaa muuten myös Johnny Cagen vaihtoehtoinen versio Janet Cage. Peacemakerin lopullinen julkaisu tapahtuu maaliskuun 6. päivä.

Mortal Kombat 1 heitetään lähestulkoon kaikille innokkaille ilmaispeluutukseen tuona samaisena viikonloppuna, 7.-10. maaliskuuta. Aivan avoin tilaisuus ei kuitenkaan ole, sillä pc:llä sen äärelle päästään ainoastaan Steamissa, PlayStation 5:llä tarvitaan Plus-jäsenyys verkkopeliä varten ja Xbox-versioon vaaditaan Game Pass -jäsenyys – Switchillä kokeiluviikonloppua ei ole laisinkaan.

Lisätietoja FAQ-tiedotteesta, täältä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa