Mitkä ovat vuoden 2021 surkeimmat pelit? Tässä yksi vastaus kysymykseen

Metacritic-arvosanoista voi tehdä asian suhteen päätelmiä.

22.12.2021

Vuosi 2021 on melkein ohi ja on aika katsoa, mitä oikein jäi käteen. Paljon on tullut hyviä pelejä markkinoille – Forza Horizon 5, Halo Infinite, Metroid Dread, Returnal, mitä näitä on –, mutta aivan kaikki nimekkeet eivät ole uponneet maksavaan yleisöön.

Gamingbible penkoi hieman Metacritic-palvelun pannanpohjimmaisia. Kehnoimman yleisarvosanan tänä vuonna ovat saaneet QGamesin PixelJunk Raiders, Ludas Futuren Demon Skin, Asmodeen Arkham Horror: Mother’s Embrace, Ghost Dog Filmsin I Saw Black Clouds, Groove Street Gamesin / Rockstarin Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Capricia Productionsin Of Bird And Cage, Team6 Game Studiosin Taxi Chaos, Cyaniden Werewolf: The Apocalypse – Earthblood, Arzestin ja Balan Companyn Balan Wonderworld sekä Konamin eFootball 2022.

Näistä viimeksi mainittu Konamin futispeli sai kyseenalaisen kunnian olla kaikkein kehnoimman pisteytyksen tänä vuonna saanut peli: 25/100. Kun ottaa huomioon, että peli on myös kaikkien aikojen inhotuin peli Steamissa, voidaan todeta, että harvoin on jalkapallopelin lanseeraaminen mennyt yhtä mönkään. Ainakin siitä on irronnut monia hyviä kuvameemejä!

Lisää luettavaa