Mitä pc-pelit edellä, sitä Playstation perässä – uusi PS Plus -palvelu sai huikean odotetun ominaisuuden

Tämä kelpaa!

25.05.2022

Kerroimme eilen täällä, miten uudistettu PS Plus -palvelu on aloittanut toimintansa Japania lukuun ottamatta muualla Aasian alueella.

Uutisessamme kerroimme seuraavaa:

”Kolmeen jäsenyystasoon jaotellun Plus-palvelun Extra-taso tarjoaa kahlattavaksi monista hittinimikkeistä koostuvan PS4- ja PS5-pelikirjaston. Hinnaltaan tyyrimpi Premium-jäsenyys kattaa myös pääsyn Classics-pelien kirjastoon, johon sisältyy aiemmin vahvistettujen PS1-, PSP- ja PS2-klassikoiden ohella liuta PS3-pelien PS4-remasterointeja. Viimeisimpien tiedonrippeiden mukaan myös PS1-pelit ovat uudistuksen myötä saamassa tuen Trophy-saavutuksille. Lisäksi Premium-jäsenillä on pääsy suoratoiston avulla pyöritettäviin, alkuperäisiin PS3-peleihin.”

Nyt Eurogamer uutisoi uudesta, aivan loistavasta palvelusta ainakin Aasian markkinoilla. PSVortex-sivusto kertoo, että esimerkiksi Horizon: Forbidden West ja Cyberpunk 2077 -pelejä pystyy palvelun kautta testaamaan demoina. Kyseisiä pelejä pääsee pelaamaan viiden tunnin ajan. Uncharted: Legacy of Thieves -kokoelmaa ja WWE 2K22:sta voi kokeilla demoina kahden tunnin ajan.

Ongelmiakin on ollut Aasian suunnassa. Sony kertoi, että uuden palvelun kautta voisi pelata yli 700 peliä, mutta todellisuudessa määrä on ollut paljon alhaisempi. Esimerkiksi Hong Kongissa pelejä on vain 269 kappaletta. Nähtäväksi jää, miten hommat toimivat Euroopassa.

Euroopassa uudistettu PS Plus -palvelu aukeaa 23. päivä kesäkuuta.

Lisää luettavaa