Minikokoisella Insta360 GO 3 -toimintakameralla voit kuvata vaikka ilman käsiä

Kuvaa missä tahansa, miten tahansa.

03.07.2023

Noin peukalon kokoinen Insta360 GO 3 -toimintakamera mahdollistaa valokuvien ja videoiden taltioinnin ja videobloggauksen vaikkapa ilman käsiä. Monipuolisesti kiinnitettävä, äärimmäisen kevytrakenteinen ja monipuolisia kuvausominaisuuksia tarjoava minikamera on mitä kätevin tilanteiden taltioija. Kokonsa puolesta kamera kulkee mukana missä tahansa ja sen voi kiinnittää sekä magneettisesti metallipintoihin että erilaisiin kiinnitysjalustoihin. Näin kamera voidaan kiinnittää vaikkapa suoraan vaatteisiin ja selfietikkuun tai erilaisiin kulkuneuvoihin ja jopa koiranleluun.

Insta360 GO 3 -toimintakameraa voi käyttää vaikkapa äänikomennoin. Valokuville ja videokuvaukselle löytyvät omat käskynsä, joilla kamera saadaan taltioimaan muistoja ilman painalluksia. Tämä mahdollistaa monipuoliset kuvausmahdollisuudet silloinkin, kun kädet ovat täynnä tekemistä eikä otetta voi irrottaa painalluksia varten.

Videokuvauksessa kamera kykenee 2.7K-videotarkkuuteen. Tällöin kuvausnopeus on enintään 30 kuvaa sekunnissa. 1440p- ja 1080p-tarkkuuksilla videota voidaan taltioida 50 kuvan sekuntinopeudella. Lisäksi kameralla voidaan ottaa erilaisia nopeutus- ja hidastusvideoita sekä toistuvia silmukkavideoita.

Magneettikiinnityksellä toimintakamera voidaan kiinnittää vaikkapa eri kulkuneuvoihin tai mukana tulevan magneettiriipuksen avulla esimerkiksi paidanrintaan roikkumaan. Lisäksi kameran paketissa on nopea kiinnike, jolla kamera voidaan kiinnittää vaikkapa hattuun tai kypärään. Mukana tulevalla jalustalla kameran voi liittää vaikkapa auton tuulilasiin. Kamera on suojattu IPX4-standardin mukaisesti ja se on vesitiivis jopa viiden metrin syvyyteen asti.

Liike, tärinä, pyörähdykset ja kääntymiset eivät toimintakameraa haittaa, sillä sen käänteentekevän kuvausteknologian ansiosta kuva pysyy aina vakaana ja oikein päin. Vakautusteknologia takaa, että jopa nopeassa liikkeessä kuva on aina tarkkaa ja selkeää. Tämän lisäksi kamerassa on kaksi eri yhdysrakenteista mikrofonia, jotka taltioivat äänen selkeästi ja kuuluvasti. Tämä mahdollistaa kameran käyttämisen esimerkiksi videobloggauksessa ilman erillistä äänentallennusta.

Insta360 GO 3 -kameran mukana tulee ainutlaatuinen Action Pod -telakka, joka toimii kameran lataajana ja esikatselunäyttönä. Sillä voidaan hallita myös kameran erilaisia asetuksia, kuten kuvia ja videoita sekä leikata ja muokata kameran taltioimaa materiaalia. Näin editointi onnistuu ilman tietokonetta. Editointia voi tehostaa tekoälyn avulla, joka auttaa videoiden leikkaamisessa ja kuvan yhdistämisessä ääneen. Valmista videota ja kuvaa voidaan tuottaa vaaka- ja pystysuuntaisena (16:9, 9:16) sekä neliönä (1:1), joten materiaali sopii sellaisenaan jaettavaksi erilaisissa sosiaalisen median kanavissa.

Toimintakameran omasta akusta riittää virtaa yhdellä latauksella 45 minuutin käyttöön. Action Pod -telakan kanssa käyttöaika pitenee lähes kolmeen tuntiin. Kamera ja telakka ovat helposti ladattavissa usb-liitännän kautta.

Insta360 GO 3 -toimintakamera tulee myyntiin 32, 64 ja 128 gigatavun tallennuskapasiteetilla 499, 549 ja 599 euron kuluttajahinnoin. Pakettiin sisältyy kameran lisäksi linssinsuojus, Action Pod -telakka, magneettiriipus, kiinnike ja kamerajalusta. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalusta, erilliset linssinsuojat, linssin ND-suotimet, näytönsuoja, säilytyskotelo, säilytyspussi ja jopa 60 metrin syvyyteen asti tiivis sukelluskotelo sekä koiranlelun ja selfietikun yhdistelmänä toimiva noutokeppi.

Lisää luettavaa