Millainen olisi paras mahdollinen näyttelijäkaarti tulevaan Metal Gear Solid -elokuvaan?

07.05.2013

Kojima Productions ilmoitti viime elokuussa, että Metal Gear Solid -elokuva olisi produktiossa ja monista supersankarileffoista tuttu Avi Arad toimisi elokuvan tuottajana. Koska mitään tämän kummempaa ei elokuvasta vielä tiedetä, käy spekulaatio näyttelijävalinnoista toki kuumana. Se tosin on kerrottu, että elokuva tapahtuu enimmäkseen Alaskassa, joten sen oletetaan noudattavan pääosin alkuperäisen Metal Gear Solidin (1998) juonta.

Aiemmin Solid Snaken ääninäyttelijänä toiminut David Hayter on toki ilmaissut halukkuutensa olla mukana myös live action -elokuvassa, mutta ottaen huomioon että mies juuri korvattiin uudella näyttelijällä myös Metal Gear Solid 5:ssä, lienee häntä turha odottaa Snaken rooliin palaavan.

GamingBolt-nettisivusto teki äskettäin oman listansa, jossa Solid Snaken roolissa nähtäisiin Christian Bale ja Liquidina itse James Bond -tähti Daniel Graig. Molemmat ovat mahtavia näyttelijöitä, mutta näinköhän Bale on valittu listalle vain Dark Knight -trilogian Batman-mörinöidensä vuoksi. Täytyyhän Snakella olla kunnon tupakkaääni…

Tältä näyttää GamingBoltin lista kokonaisuudessaan:

1. Jamie Foxx: The Darpa Chief
2. John Malkovich: Kenneth Baker
3. Rachel McAdams: Meryl Silverburgh
4. Cillian Murphy: Hal ”Otacon” Emmerich
5.Ralph Fiennes: Psycho Mantis
6. Anyone: Ninja
7. Scarlett: Johansson: Sniper Wolf
8. Jeff Bridges: Revolver Ocelot
9. Vin Diesel: Vulcan Raven
10. Daniel Craig: Liquid Snake
11. Christian Bale: Solid Snake

Scarlett Johansson ja Jeff Bridges ovat aivan timantteja valintoja, mutta Cillian Murphy on kenties turhankin charmikas ja hillitty pelokkaan nörttihahmo Otaconin rooliin. Suurin ongelma lienee kuitenkin Merylin rooliin kaavailtu Rachel McAdams, joka tekisi sotilaallista kykenevyyttään todistelevan naissankarin roolista tyystin erilaisen kuin pelissä. Olisiko esimerkiksi Emma Stone täysin mahdoton ajatus?

Sitten vielä realistinen lisähuomio: John Malkovich ja Jamie Foxx ovat aivan liian suuria tähtiä noin olemattomiin rooleihin. Heitä siis tuskin ainakaan tullaan elokuvassa näkemään, josko ketään muutakaan tältä listalta.

Lisää luettavaa