Mikäli tässä pelissä ei voi kusettaa kännisiä turisteja, olemme kovin pettyneitä

Hieman erilainen simulaatio.

08.11.2023

Ensi vuonna ilmestyvä Taxi Life: A City Driving Simulator on sekoitus ajosimulaatiota ja yritysstrategiapeliä. Pelissä sekä ajetaan taksia että johdetaan omaa yhtiötä. Pelaajan pääasiallisena tehtävänä on kuljettaa asiakkaita eri puolille Barcelonaa liikennesääntöjä noudattaen.

Tiedote kertoo pelistä seuraavaa:

”Aina ajaminen ei ole rauhallista ja ongelmatonta, sillä ison kaupungin ruuhkat, paraatit, onnettomuudet ja ylipäätään vieras liikennekulttuuri aiheuttavat kuljettajalle harmaita hiuksia. Lisäksi asiakkaita tulee palvella tehokkaasti ja ystävällisesti, mikäli mielii saada kehuja ja tippiä toteutuneen matkan jälkeen. Asiakkaat saattavat myös esittää pelaajalle haasteita, kuten vaikkapa olemaan välittämättä nopeusrajoituksista. On kuitenkin pelaajan päätös, miten tehtävän haluaa suorittaa: kaahaten vai liikennesääntöjä tiukasti noudattaen.

Ajamisen ohella pelaajan tehtävänä on pyörittää omaa taksiyritystään, johon sisältyy myös muiden kuljettajien palkkaaminen sekä oman firman ja kaluston laajentaminen. Lisäksi pelaajan pitäisi pyrkiä tekemään järkeviä päätöksiä, jotta yritys menestyy ja ylipäätään kykenee kasvamaan odotetusti.”

Vieä ei ole tiedossa, voiko humalaisilta turisteilta nyhtää ylihintaa ja pystyykö esimerkiksi taksimittaria käpelöidä niin, että matka hinta nousee yhdellä napinpainalluksella kymmenkertaiseksi.

Taxi Life: A City Driving Simulator julkaistaan helmikuussa 2024 sekä Playstation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

 

Lisää luettavaa