Mielipide: Xbox-pomo jäi taas kiinni verekseltään – Hehkuttaa kilpailijansa Playstationin Uncharted 4:ää pahaisen fanipojan tavoin

21.05.2016

Voi hellanlettas ja hellät tunteet. Onko tämä konsolisotaa vai jotain isojen miesten herkistelevää veljeilyä?

Sotamies Spencer, mitä hittoa sinä oikein ajattelet? Sinun tulisi olla rintamalla ase tanassa, taistelemassa Xboxin ja isänmaasi Microsoftin puolesta! Sinun tulisi bardin tavoin laulaa ylistystä Xbox Onelle, sillä se on se Pyhä, joka sinun leipäsi maksaa ja perheesi ruokkii. Sinun tulisi ottaa pestisi vakavasti, ei suinkaan veljeillä vihollisen kanssa!

Siellä se Xbox-pomo Spencer taas on Twitterissä ylistämässä suurimman ja väkevimmän vihollisensa yksinoikeuspelien saavutuksia. Tällä kertaa Uncharted 4 saa kiitosta siitä, kuinka se sopii hyvin myös ihmisille, joilla on pelaamiseen liittyviä rajoituksia. Naughty Dog kuulemma esimerkiksi jätti UC4:stä pois Uncharted 2:sta tutut näppäimienhakkauskohdat, koska joku pelaaja ei ollut kyennyt läpäisemään kakkososaa niiden takia. Kyllähän Tuhma Koira hienoa työtä tekee, mitäpä kukaan sitä kiistämään, mutta eikös tämä Spencerin Uncharted- ja sitä kautta PS4-fanitus mene jo vähän liian pitkälle?

Harvoinpa näemmä kolmosen uutisankkurin kehuvan ykkösen uutisia ja harvoinpa S-ketjun mainoksissa kehutaan Pirkka-tuotteita!

Hienoa avoimuutta ja reilun pelin henkeä vaiko jo vähän ärsyttävää piittaamattomuutta omista kilpailijaa alemmista myyntiluvuista? Sano sinä.

Lisää luettavaa