Mielipide: Viha Watch Dogs 2 -pelin päähahmoa kohtaan sai internetin surullisimmat käyttäjät osoittamaan oman yksinäisyytensä

12.06.2016

Alkuviikosta internetin yksinäisimmät ihmiset raivostuivat. Tulevan Watch Dogs 2 -pelin päähenkilönä kun on tummaihoinen mies.

Tämä siis vuonna 2016.

Tottahan toki osa päähenkilön ihonväristä valittavista on liikkeellä pelkästään trollausmielessä. Sadat naukujat ovat kuitekin ilmeisen tosissaan napinansa kanssa.

Mitä kovempaa rasistijoukot huutavat epätoivoissaan ”SJWSJWEINEKKEREITÄNAISETTRANSSUKUPUOLISUUS”, sitä selvempää on, että heitä pelottaa. Heitä pelottaa se, että he eivät välttämättä olekaan etuoikeutettuja siihen, mitä heillä on, että tietokoneen ruudun ulkopuolellakin on elämää, ja että se elämä on paitsi monimuotoista myös hauskaa, ja he jäävät kaiken tämän hauskan ulkopuolelle.

Monimuotoisuus ja erilaisuus ei ole vaara, vaan elämää – sitä, mitä kovin, kovin moni internetissä isotteleva kaipaisi. Kun yhteiskunnasta syrjäytynyt isottelija huomaa, että hän ei ole jostain osallisena, purkautuu tämä vihana.

Vihaaja. Laita kone kiinni. Mene ulos. Katso miltä taivas näyttää. Huomaa, että olet osa muita, et yksin.

Kenties se helpottaa vihaasi.

Ainakin se helpottaa elämääsi.

Lisää luettavaa