Mielipide: Odotettu jatko-osa lykättiin kolme kuukautta tuonnemmas ja miten reagoivat pelaajat?

Pelimaailmassa on mielenkiintoista, kuinka useiden pelien julkaisuja siirretään aina silloin tällöin kuukausikaupalla eteenpäin. Tyypillistä on myös se, että pelejä odottavat fanit nyökyttelevät näillä uutisille tyytyväisinä todeten, että aika tullaan varmastikin käytetään hyödyksi ja ainakaan luvassa ei sitten ole lopulta bugista tuubaa.

Jälkimmäisen argumentin kanssa on kuitenkin vähän niin ja näin, sillä kertoohan tällainen lykkääminen mahdollisesti myös siitä, että peliä työstävällä firmalla saattaa olla paletti aivan sekaisin. Toki on hyvä, että jos pelifirma tietää, että nyt ei mene hyvin, niin peliä ei myöskään pusketa pihalle kiireellä. Siltikään pelien lykkäämisestä ei sinänsä pitäisi itsessään ilakoida, koska kyseessä on joka tapauksessa aina tavalla tai toisella huono asia.

Toivottavasti näin ei olisi kuitenkaan asia Mirror’s Edge Catalystin ollessa kyseessä, sillä kyseistä parkour-seikkailuakin lykättiin juuri helmikuun 23. päivästä aina toukokuun 24. päivään eli yhteensä kolme kuukautta.

Lykätyn pelin gameplay-trailerin näet alta.

YouTube video

Pelin on määrä ilmestyessään saapua PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.

 

 

Lisää luettavaa