Mielipide: Alastomuusmodeista varoitteleva tuottaja vedättää pelisarjan faneja ja mediaa minkä ehtii tökeröllä mainoskampanjallaan

Dead Or Alive -pelisarja tulee viimein pc:lle, kun sarjan viidennen osan kolmas versio eli Dead or Alive 5: Last Round tulee maaliskuussa Steam-kauppapaikalle myyntiin.

Viime viikolla pelin ohjaaja Yohei Shimbori kertoi MCV-sivustolle, miten toivoo pelin modaajien pitävän näppinsä ja mielikuvituksensa kurissa pc-version modien suhteen. Shimbori kertoo MCV:lle, miten Dead or Alive -pelisarjan taru saattaa olla pc:llä lopussa, mikäli modaajat tekevät pelin hahmoista esimerkiksi alastomia tai muuten vain moraalittomia.

Dead or Alive -pelisarja on aina ollut kuuluisa puolialastomista naistaistelijoista, joiden fysiikassa ja rinnoissa ei ole ollut luonnollisuuden häivääkään. Shimbori tietää tämän, ja MCV:n haastattelussa hän puolusteleekin pelihahmoja kertomalla, miten ne ovat osa fantasiamaailmaa, jonka ei ole tarkoituskaan olla realistinen.

Kieltämällä modaajia tekemästä runsasrintaisista naishamoista alastomia Shimbori valehtelee samalla silmät päästään. Tarkoituksena on nostaa peli esiin pari kuukautta ennen sen julkaisua herättämällä kohua. On helppo arvata, miten tälläkin hetkellä peliä työstävän Team Ninjan studioilla sekä julkaisija Koei Tecmon käytävillä heitellään yläfemmoja onnistuneen mainoskampanjan tiimoilta.

Tosiasia on, että mikään ei saa pikkulasta niin varmasti koskemaan steroiden volyyminappulaan kuin se, että häntä kieltää tekemästä niin.