MGS-tähti David Hayter kertoo Hollywood-urastaan puolituntisella haastatteluvideolla

13.05.2013

Pelaajat tuntevat David Hayterin legendaarisen Solid Snaken (ja tämän ”isän” Big Bossin) ääninäyttelijänä Metal Gear Solid -pelisarjassa, mutta harvempi tietää mitä muuta Hayter on urallaan tehnyt. Hollywoodissa jo 1990-luvun alussa aloitellut Hayter on näyttelijän lisäksi kokenut käsikirjoittaja, ja pian mieheltä ilmestyy myös debyyttiohjaus Wolves. Ja onpa hän tehnyt ääninäyttelyjä tunnettuihin anime-leffoihinkin.

Hollywood Insiderin 3KB-ohjelman haastattelussa Hayter kertoo paljon urastaan, menneistä elokuvaprojekteista ja vihjailee jotain myös tulevaisuudesta. Monen muun jutun lomassa Hayter paljastaa myös, miksi hänen käsikirjoittamassaan Watchmen -elokuvassa (2009) muutettiin kulttisarjakuvan loppuratkaisua. Voit katsoa haastattelun alta.

Pelisivustoilla käy parhaillaan hurja spekulaatio siitä, olisiko Hayter sittenkin tulevassa Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelissä, sillä 11. kesäkuuta paljastetaan pelissä mukana oleva ”tunnettu näyttelijä”. Lue lisää ja katso teaser-video tästä.

Lisää luettavaa