Menestyneen suomalaisstudion peli julkaistiin eilen PC:lle ja Playstation 4:lle – niittää nyt mainetta ja hyviä arvosteluja ympäri maailmaa

Housemarquen Nex Machina on otettu maailmalla hyvin vastaan.

Suomalaisnäkökulmasta on aina jännittävää, kun uusi peli lähtee pesästä maailmalle. Helsingissä Kasarminkadulla sijaitseva Housemarque on kuitenkin tunnettu laadukkaista peleistään, joihin kuuluvat esimerkiksi sellaiset nimet kuin Resogun ja Transworld Snowboarding. Lisätietoa firmasta voit lukea vaikkapa Wikipedian artikkelista.

Eilen julkaistu Nex Machina on saanut maailmalla varsin myönteisen vastaanoton. Pelin PS4-versio on saanut Metacriticissä 12 arviota, jotka ovat kaikki myönteisiä. Arvosana on tällä hetkellä 88. PC-versio puolestaan keikkuu tällä erää 81 pisteessä neljän arvion jäljiltä. Suosittu Dualshockers-sivusto mäjäytti pelin pleikkaversiolle kunnioitettavat 9,5 pistettä.

Tsekkaile alta julkaisutraileri. Menevältähän tuo näyttää, ja arvosana antaa entistä enemmän uskoa siihen, että suomalainen peliala ja etenkin Housemarque on jälleen onnistunut.