Medion Erazer on enää Erazer, mutta erikoisrekka senkun jatkaa matkaansa Pohjoismaihin

Lähelle Suomea tullaan! Ja Euroopan kiertuekin julkistettu.

23.08.2023

Medion Erazer ilmoitti Gamescom 2023 -tapahtuman alkajaisiksi, että he jatkavat itsenäisenä brändinä nimeltä Erazer.

Yli 15 vuoden markkinakokemuksella yritys on täysin sitoutunut peliteollisuuteen pyrkien vahvistamaan niin pelialan yhteisöllisyyttä kuin yhteenkuuluvuutta.

Esittäytyäkseen ylpeänä itsenäisenä tuotemerkkinä Erazer käväisee erityisellä ERAZER-rekalla useissa Euroopan maissa, mukaan lukien Pohjoismaat.

ERAZER-rekka vierailee marraskuussa kolmessa kolmessa Euroopan suurimmassa pelitapahtumassa, myös Pohjoismaissa. Rekka on mukana Ruotsin DreamHackissa 23.-26. marraskuuta. DreamHackin lisäksi ERAZER-rekka osallistuu myös Paris Games Week -tapahtumaan Ranskassa 1.-5. marraskuuta ja Dutch Comic Coniin Utrechtissa 18.-19. marraskuuta.

Rekassa vierailevat ihmiset voivat tutustua Erazerin koko pelimallistoon, mukaan lukien pelikannettavat Beast X40, Major X20 ja Defender P40. Myös huippuluokan pelitietokoneet, kuten erittäin tehokas Erazer Bandit X20, on testattavissa. Lisäksi futuristis-minimalistiset PC-mallit, kuten Hunter X30, Mechanic X20 sekä Enforcer X10 ja X15, ovat testattavissa rekassa.

Sen ohella, että kävijöillä on mahdollisuus pelata Erazerin pelituotteilla, heillä on myös mahdollisuus voittaa palkintoja, osallistua esittelytilaisuuksiin tai seurata somevaikuttajien livestriimausta. Mahtavana loppuhuipennuksena kävijöillä on mahdollisuus toteuttaa suuri pelifantasia: ajaa kilpaa yli kaksi metriä korkealla, täysikokoisella kannettavalla pelitietokoneella.

Lisää luettavaa