Matalaprofiilinen Logitech Signature Slim K950 nopeuttaa työskentelyä

Toistuvat rutiinit yhdellä näpäytyksellä.

27.03.2024

Logitechin uusi Signature Slim K950 -näppäimistö sekä hiiren ja näppäimistön yhdistelmä Signature Slim Combo MK950 tuovat monipuolista hallittavuutta matalaprofiilisessa kokonaisuudessa. Käyttipä näppäimistöä ja hiirtä päivätyössä, kotitoimiston arkiaskareissa tai satunnaisesti viihdekäytössä, monen laitteen kanssa yhdistyvä näppäimistö helpottaa tekemistä.

Signature Slim K950 -näppäimistö on täydellinen kumppani Signature M750 -hiirelle, jonka tapaan näppäimistössä yhdistyy sulavalinjainen tyylikkyys monipuoliseen käytettävyyteen”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Art O’Gnimh. ”Signature Slim K950 yhdistää helposti sekä työn ja vapaa-ajan käyttötarpeet yhdessä ja samassa laitteessa niin kotona kuin töissäkin.”

Signature Slim K950 sisältää kannettavista tietokoneista tutun näppäintuntuman. Logi Options+ -ohjelmistolla voi määritellä erilaisia pikatoimintoja ja näin helpottaa usein toistuvien askareiden suorittamista. Ohjelmisto on yhteensopiva sekä näppäimistön että hiiren kanssa. Erilaisten räätälöitävien Smart Actions -pikatoimintojen lisäksi näppäimistöstä löytyvät äänenvoimakkuuden säädin, toisto- ja tauotuspainikkeet sekä mykistystoiminto.

Näppäimistön voi liittää yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen. Näitä ovat sekä tietokoneet että tablettilaitteet ja älypuhelimet. Vaihto laitteesta toiseen sujuu nopeasti yhdellä painalluksella. Langaton näppäimistö saa virtansa paristoista, joista riittää virtaa tavallisessa käytössä kolmen vuoden ajaksi. Avattavilla jalaksilla voidaan säätää näppäimistön kallistuskulmaa. Näppäimistön langaton yhteys toimii sekä Logi Bolt -vastaanottimella että Bluetooth-yhteydellä. Näppäimistö on yhteensopiva useimpien tietokone- ja mobiilikäyttöjärjestelmien kanssa.

Logitech Signature Slim Combo MK950 -yhdistelmäpaketti sisältää sekä Signature K950 -näppäimistön että Signature M750 -hiiren. Sulavasti muotoiltu langaton hiiri on täydellinen kumppani näppäimistölle tarjotessaan helposti räätälöitävän muokattavuuden ja miellyttävän muotoilun. Silent Touch -teknologian ansiosta hiiren painallukset ovat lähes äänettömiä. Monipuolisella ja tarkalla SmartWheel-vierityspainikkeella isojen tiedostojen läpikäynti on nopeaa ja tehokasta, mutta myös tarkkaa. Virtansa hiiri saa sormiparistosta, josta virtaa riittää keskimääräisellä käytöllä noin kahdeksi vuodeksi.

89 euroa maksava Logitech Signature Slim K950 -näppäimistö ja 119 euron hintainen Logitech Signature Slim -yhdistelmäpaketti ovat myynnissä nyt. Värivaihtoehtoina on grafiitinharmaa ja luonnonvalkoinen.

Lisätietoja täältä.

Katso esittelyvideo alta.

Lisää luettavaa