Makwan Amirkhaninkin sisältävä UFC 2 ilmestyy ylihuomenna Suomessa – tässä arvostelusaldoa!

15.03.2016

EA UFC 2 -kamppailupeli ilmestyi tänään 15. maaliskuuta Yhdysvalloissa, ja pelin niin sanottu embargo päättynyt, eli arvosteluja on alkanut jo tulvia julkisuuteen. Tässä siis tietoa siitä, mitä Suomessa on torstaina 17. päivä odotettavissa.

Ensimmäistä kertaa MMA-pelien historiassa EA UFC 2 sisältää myös suomalaisen taistelijan, luovutusvoitoistaan tunnetuksi tulleen Makwan Amirkhanin. Aiemmin tässä kuussa uutisoimme siitä, kuinka Amirkhani on saanut peliin melkoisen hyvät overall-pisteytyksetkin. Amirkhanin hahmon tehokkuudeksi on arvioitu peräti 86/100, mikä on suhteellisen tuoreelle taistelijalupaukselle oikein hyvä saldo.

Myös EA UFC 2 -peli itsessään on alkanut keräämään eräänlaista saldoa peliarvostelijoilta ympäri maailmaa. Toistaiseksi pelin Playstation 4 -versiolla on keskiarvoja keräävässä Metacriticissä pisteinä 80. Arvioita tosin on julkaistu toistaiseksi ainoastaan viisi, eikä mukana ole vielä yhtäkään erityisen suurta valtamediaa.

Xbox Onen versiolle puolestaan on antanut arvosanansa jo 17 mediaa, ja keskiarvo istuu tällä hetkellä 77:ssä. Tässäkään joukossa ei kuitenkaan vielä ole esimerkiksi yhdysvaltalaisten megasivustojen IGN:n ja Gamespotin arvioita.

Nähtäväksi jää, kuinka keskiarvot tulevat elämään Suomen julkaisuun mennessä. Keskiarvo 80 pisteen huitteilla antaisi ymmärtää, että kyseessä on mukiinmenevä – jopa hyväkin – peli, jossa kuitenkin on joitain puutteita tai joka ei kuitenkaan yllä suorastaan erinomaiseksi. Nämä asiat tosin ovat viime kädessä pelaajien ja yksilöiden mieltymyksistä kiinni.

 

Lisää luettavaa