Mad Maxin ensimmäiset arviot linjoilla – Ei siitä nyt aivan timanttia tullut kuitenkaan

Eilen ilmestynyt Mad Max kuuluu ehdottomasti vuoden odotetuimpiin julkaisuihin, ja pelistä ennakkoon nähty materiaali on luvannut todella todella. Valitettavasti ensimmäiset arviot eivät kuitenkaan ole pelkästään ylistäviä.

Mad Max on hauska sandbox-peli, jossa on jokunen hieno idea, mutta valitettavasti tehtävät toistavat samoja kaavoja uudelleen ja uudelleen,” tiivistää esimerkiksi pelisivusto 3DJuegos (englannista käännettynä).

Mad Maxin taistelujärjestelmä on liian yksinkertaistettu ollakseen nautittava, ja itseääntoistavat toiminnot, kuten romun etsiminen tai pienten vihollisleirien valoittaminen alkavat nopeasti kyllästyttää,” arvioi puolestaan Gamespot.

Polygon taasluonnehtii, että siinä missä Mad Max -elokuvat ovat aina nousseet tavallisten blockbustereiden yläpuolelle, ei Mad Max -peli onnistu erottumaan massasta.

”Siinä on takaa-ajoja, isoja räjähdyksiä ja verisiä taisteluita, mutta ei mitään muistettavaa,” sivusto tylyttää.

Mad Maxin PS4-version keskiarvo on Metacriticissä uutisen kirjoitushetkellä 73/100. Pelin Xbox One ja PC -versioille ei vielä ole listattuna tarpeeksi arvioita keskiarvon ilmoittamiseen. Pelaaja-arvioiden keskiarvo on suhteessa hieman kriitikoita korkeampi, 7,9/10.

Jää nähtäväksi, tuleeko Mad Maxista hittiä ja tullaanko peliä muistamaan. Arvosteluiden perusteella se vaikuttaa viihdyttävältä peliltä, joka sisältää kuitenkin liikaa toistoa ja liian vähän omaperäisiä ideoita.

Lisää luettavaa