Maaliskuun Playstation Plus -pelit näyttävät vuotaneen julki – mukana kenties yksi upouusi peli

Ei hullumpi valikoima tällä kertaa, mikäli tämä pitää kutinsa.

23.02.2022

Jaahas, näyttää siltä että maaliskuun Playstation Plus -ilmaispelit on vuodettu julki. Gamingbible kertoo PS+-pelejä aikaisemminkin julkistaneen nettikommandon viestistä, jossa annetaan vahvasti ymmärtää, että ensi kuun pelipaketissa olisivat mukana ainakin Ark Survival Evolved ja Team Sonic Racing.

Vuotaja varoo ilmeisesti Sonyn bannivasaran iskua, sillä pelit paljastettiin mutkan kautta. ”Heippa ja hyvää iltaa kaikille. Olen viime aikoina ollut kiinnostunut Ark Survival Evolvedista ja Team Sonic Racingistä, ja haluaisin ostaa ne. Koska minulla ei ole oikein rahaa, arkailen vähän niiden ostamista. Mutta hei, kenties odotankin ensi kuun alkuun”, kryptinen viesti kuuluu Gamingbiblen mukaan.

Aikaisemmin alan piireissä on kiertänyt huhu, että uunituore kung fu -mäiskintä Sifu olisi myös mukana ilmaispelien listalla. Tämä olisi aika yllättävä siirto, kun Sifu on kerännyt julkaisunsa jälkeen runsaasti suotuisaa kuhinaa. Olihan toisaalta esimerkiksi Fall Guyskin ilmaiseksi jaossa heti julkaisunsa jälkeen, eli ei tämä olisi ensimmäinen kerta kun moista tapahtuu.

Lisää luettavaa