Maailman tämän hetken kuumin urheilija fanittaa WoWia ja Pokemonia

Moni muistanee edelleen ajat, kun videopelit olivat vain nörttien viihdettä, eikä niitä koskaan olisi mainittu samassa lauseessa kuin urheilu. Nykypäivän maailma on kuitenkin erilainen, ja tänä päivänä yhä useammat silmää tekevät kertovat pelaavansa pelejä.

Tällä kertaa pelimaailmaa on ihastuttanut lausunnollaan urheilun kiistatta kuumin naisnimi, Ronda Rousey. UFC:ssä otteleva naistenmestari on tullut tunnetuksi otteluidensa lyhyydestä ja silkasta dominoinnistaan.

Nyt Ronda Rousey on paljastanut Redditissä olevansa suuri videopelifani ja rakastavansa etenkin World of Warcraftia sekä Pokemonia. Rousey kertoi jopa moderoineensa aikanaan Pokemon-aiheista foorumia. Wowista naisen löytää “TaichiPandalta Randa-nimisenä maagina”.

Seuraavassa muita Rondan vastaamia kysymyksiä:

Taistelisiko hän ennemmin 100:a Mewtwo’n kokoista Mew’ta vai 1:tä Mew’n kokoista Mewtwo’ta vastaan: ”1:tä Mew’n kokoista Mewtwo’ta vastaan, koska kaikki tietävät, että vaikka Mewtwo’lla onkin paremmat stätsit kuin Mew’lla, 100 Mew’ta päihittää sen helposti.

Mikä on Rondan suosikki Mortal Kombat -hahmo: ”Pelasin aina Princess Katanalla, koska Sega-versiossa pystyi painamaan alaspäin ja lyömään ylös tekoälyä vastaan, ja sillä pääsi viidenneksi viimeiseen vastustajaan asti ottamatta yhtään osumaa, koska tekoäly ei tajunnut puolustautua ennen lopputaisteluita.

Mitä rotua hänen WoW-hahmonsa edustaa: ”Minulla on ’night elf hunter’ WoWissa. Ja joo, tiedän kyllä, että kaikki aloittavat tällä hahmolla, mutta työstän parhaillaan myös ’blood elf rogue -hahmoa’.

Minkä DragonBall Z -hahmon kanssa hän haluaisi treenata: ”Vegetan. Aivan varmasti. Goku on niin ***** ällöhyvis, että hänen kanssaan olisi kiva olla kaveri, mutta hänen seuransa alkaisi ärsyttää minua kahdessa viikossa, puhumattakaan kokonaisesta vuodesta. Uskoisin, että minulla ja Vegetalla tulisi olemaan paljon mielenkiintoista väiteltävää. Ei ehkä niinkään politiikasta, mutta ehkä jostain yhteiskuntashitistä.