Maailman parhaana pidetty Guitar Hero -pelaaja vedätti kaikkien vuosien ajan – tunnusti nyt huijanneensa kaikkia

Ikäviä juttuja tällaiset.

Guitar Hero -pelaaja ja striimaaja Schmooeytä pidettiin vuosien ajan maailman parhaana Guitar Hero -taiturina. Vuodesta 2018 alkaen hänen videonsa keräsivät valtavat määrät katsojia. Nyt hänet on kuitenkin paljastettu huijariksi.

Viime joulukuussa Schmooey julkaisi videon, jossa soittaa täydellisesti läpi 9 Patterns Of Eternal Pain -kappaleen ensimmäisenä ihmisenä maailmassa. Tarkkasilmäiset katsojat kuitenkin huomasivat, että Schmooeyn sormet ja ruudulla näkyvät nuotit menivät eri järjestyksessä, mutta videolla silti näytti, että Schmooey olisi suorittanut kappaleen täydellisin pistein läpi.

Myöhemmin kävi ilmi, että Schmooey on vedättänyt Guitar Hero -yhtyeisöä jo vuosien ajan. Hän soitti kappaleet Clone Hero -pc-porttauksen avulla niin, että hidasti kappaleet soittonsa ajaksi. Tämän jälkeen hän editoi videot ja webbikameransa niin, että näytti siltä, kuin hän soittaisi kappaleet normaalilla nopeudella.

Vuosien varrella osa Schmooeyn videon katselijoista epäili vilunkipeliä, mutta kukaan ei osannut todistaa Schmooeyn vääräntävän videoitaan.

Schmooey tunnisti väärentäneensä videonsa. Hän poisti kaikki Guitar Hero -videot Youtubesta ja lupasi palauttaa kaikki videoiden avulla tienaamansa rahat.

Vedätyksestä tehtiin vallan mainio video, jossa kerrotaan, miten kaikki tapahtui. Voit katsoa sen alta.

YouTube video

Lisää luettavaa