Maailman oudoimmat pelit valittu – Mutta mikä on totuus naisille suunnatusta pissasimulaattorista?

Playstatongang-sivusto toimittajat ovat tehneet listan kaikkien aikojen oudoimmista peleistä. Länsimaalaisille tuttuja ovat PS3:lle ja Xbox 360:lle ilmestyneet Catherine sekä PS2:lle vuonna 2004 ilmestynyt Katamari Damacy.

Listan ykkösenä on kuitenkin todellinen kummajainen, josta harva on koskaan edes kuullut. Super Pii Pii Brothers on nimittäin naisille suunnattu pissimispeli. Pelissä käytetään Wiin remote-ohjainta pippelinä, jonka päästä tulee loppumaton virta virtsaa. Tämä pissi pitää sitten ohjata ruudulla näkyvien vessanpönttöjen sisään. Pelin kansiteksti mainostaa ylpeänä, miten viimein on löytynyt peli, jonka avulla naisetkin voit kokea seisoviltaan pissaamisen hauskuuden.

Harmi vain, ettei peliä ole oikeasti olemassa, vaan se oli Think Geek -sivuston aprillipila vuonna 2008. Tämä ei kuitenkaan estänyt blogin tekijöitä listaamaan peliä outojen pelien listan ykköseksi.

Alta näet Think Geek -sivuston tekemän videon pelistä, joka ilmeisesti harhautti Playstationgang-sivuston nostamaan pelin listansa ykköseksi.