Logitechin uusi webkamera sisältää taustameluvaimennuksella varustetun mikrofonin

Brio 300 sisältää myös automaattisen valotuksenkorjauksen.

22.01.2023

Logitechin kotikäyttöön suunnattu Brio 300 ja yrityskäyttöön tarkoitettu Brio 305 ovat molemmat täysteräväpiirtoisia (1080p) webkameroita. Kameroissa on korkea kontrasti ja automaattisesti säätyvä valotuksenkorjaus, jotka takaavat selkeän ja tasapainoisen videokuvan lähes missä tahansa ympäristössä. Lisäksi kameroissa on taustamelunvaimennuksella varustettu mikrofoni selkeää puheääntä varten.

”Tutkimme yli 3000 etätyöntekijän työolosuhteita ja huomasimme, että valtaosa ilman erillistä kameraa toimivista työntekijöistä tuskaili tilanteen takia”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Scott Wharton. ”Yleisimmät syyt olivat huono valaistus, kiusalliset kuvakulmat tai huono äänenlaatu kannettavan tietokoneen kaiuttimista. Brio 300 on täydellinen vaihtoehto etätyöntekijälle, joka haluaa parantaa kuvanlaatua ja käytön helppoutta. Yritysmalli Brio 305 tarjoaa yksinkertaista hallittavuutta ja luotettavuutta yrityksen sisäiseen käyttöön budjettiystävälliseen hintaan.”

Helpon käyttöönoton ansiosta kamera on luotettava kumppani kaikenlaisissa videokeskusteluissa ja etäpalavereissa. USB-C-liitäntä takaa vaivattoman liitettävyyden tietokoneeseen. Kamera on viimeistelty kiinteällä, yksityisyyttä suojaavalla linssisuojuksella, joka peittää linssin fyysisesti kameran ollessa pois käytöstä.

Miellyttävä ja persoonallinen kartiomainen muotoilu täydentää työpisteen ilmettä. Värivaihtoehtoina on luonnonvalkoinen, grafiitinmusta ja roosanpunainen. Näin värimaailma on yhteneväinen Logitechin hiirten ja näppäimistöjen kanssa.

Selkeämpää äänenlaatua ja yksityisyyttä tarjoaa Logitech H390 -kuulokemikrofoni, joka sopii erinomaisesti Brio 300 -kameran pariksi etätyöpisteelle. Melua vaimentava mikrofoni ja äänenvoimakkuuden säätö tekevät käytöstä miellyttävää. Lisäksi sankamikrofoni on helppo vaimentaa kääntämällä se pystyasentoon.

Logitech-tuotteet on suunniteltu tarjoamaan laadukkaita ja toimivia ratkaisuja vastuullisella kestävän kehityksen periaatteella ja mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Kierrätysmuovin prosenttiosuus vaihtelee tuotteissa mallin ja värin mukaan. Logitech Brio 300 -sarjan webkameroissa kierrätysmuovin osuudet ovat 62 prosenttia grafiitinmustassa sekä 48 prosenttia luonnonvalkoisessa ja roosassa mallissa. Lisäksi pakkausten paperimateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Kaikki Logitech-tuotteet ovat myös hiilineutraaleja. Logitech hyvittää hiilijalanjälkensä tukemalla metsien istuttamista, käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja tukemalla hiilipäästöjä vähentäviä yhteisöjä.

Logitech Brio 300 -webkamerat tulevat myyntiin 79,99 euron suositushinnoin. Logitech H390 -kuulokemikrofoni on heti saatavana 44,99 euron suositushintaan.

Lisää luettavaa