Logitechin uusi 4K-kamera päihittää haastavatkin valaistusolosuhteet

Kamera niin palavereihin kuin pelistriimaamiseen.

06.03.2024

Logitech MX Brio tarjoaa korkealaatuista videokuvaa niin etäpalavereihin, striimilähetyksiin kuin muihin suoratoistettaviin videotarpeisiin. Kameran helppokäyttöisyys, monipuoliset ominaisuudet ja 4K-tarkkuus mahdollistavat työn tekemisen laadusta ja suorituskyvystä tinkimättä. Samalla MX Brio laajentaa Master-tuoteperhettä näppäimistöjen ja hiirten ulkopuolelle.

”Tiedämme MX-tuotteiden käyttäjien työskentelevän ja viestivän monissa eri työympäristöissä, jolloin myös työkaluilta vaaditaan mukautuvuutta ja laatua kaikenlaisiin tilanteisiin. MX Brio tarjoaa laatua sekä äänen että kuvan saralla”, kommentoi Logitechin tuotepäällikkö Anatoliy Polyanker. ”MX Brio on meidän laadukkain verkkokameramme ja se on täynnä räätälöitäviä ominaisuuksia. Samalla se tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden näyttäytyä parhaalla mahdollisella tavalla.”

Tekoälytekniikan ansiosta MX Brio osaa mukautua erilaisiin valaistuksiin ja tehdä videokuvasta sävyiltään luonnollisen. Videokuva on aiempaan verrattuna jopa kaksi kertaa selkeämpi ja yksityiskohdiltaan rikkaampi. Myös monet aiemmin haastavat valaistusolosuhteet mahdollistavat nyt hyvän ja selkeän kuvan.

Monipuolisten säätimien ansiosta käyttäjä voi hienosäätää kokemustaan monin eri tavoin. Ohjelmistosta löytyvät säätimet muun muassa kuva-alan koolle ja kameran valotukselle sekä kuvan värikylläisyydelle ja eri sävyille. Kameran ominaisuuksia voidaan helposti säätää Logitechin eri ohjelmistoilla, kuten Options+, Tune ja G HUB, joiden kanssa kamera on täysin yhteensopiva.

Show Mode -kuvaustilassa kamera mukautuu esineiden tai luonnosten esittelyyn, jolloin kamera osaa automaattisesti tarkentaa näihin halutulla tavalla. Käyttöönotto esittelytilaan onnistuu vain kameran asentoa kallistamalla kohti pöytätasoa.

Kamerassa on kaksi keilanmuodostustekniikkaa käyttävää mikrofonia, jotka osaavat suodattaa pois taustahälyä. Tämä mahdollistaa selkeän puheäänen kuulumisen esimerkiksi videopalavereissa. Lisäksi kamerassa on yhdysrakenteinen linssinsuljin, joka toimii manuaalisesti. Näin voi olla varma yksityisyydestään kameran ollessa pois käytöstä. RightSight-automaattikeskityksen ansiosta kamera osaa keskittää kuvauksen kohteeseen myös tämän liikkuessa kuvauksen aikana.

Logitech MX Brio soveltuu koti- ja työkäyttöön, sillä kamera on yhteensopiva useimpien video-ohjelmistojen kanssa. Sertifioituja ohjelmistoja ovat muun muassa Microsoft Teams, Google Meet ja Zoom. Kamera on myös yhteensopiva kannettavien Chromebook-tietokoneiden kanssa.

Logitech MX Brio on saatavilla nyt hintaan 229 euroa. Värivaihtoehtoina on grafiitinharmaa ja vaaleanharmaa.

Grafiitinharmaa

Vaaleanharmaa

Kaikki Logitechin tuotteet suunnitellaan tarjoamaan ensiluokkainen käyttäjäkokemus sekä minimoimaan tuotteen valmistuksen hiilijalanjälki. Kestävän kehityksen mallissa huomioidaan tuotteen kehitystyö ja valmistus aina raaka-aineista valmistukseen ja tuotteen kierrätysmahdollisuuksiin huomioiden ympäristölliset ja sosiaaliset tekijät. Myös Logitech MX Brio -kamerassa käytetään kierrätysmuovia, jonka määrä on 82 prosenttia grafiitinharmaassa ja 75 prosenttia luonnonvalkoisessa mallissa. Tuotepaketeissa käytetty paperi tulee FSC-sertifioiduista metsistä ja muista valvotuista lähteistä. Logitechin PCR-ohjelma kertoo yrityksen omistautumisesta kestävään kehitykseen ja materiaalien uusiokäytöstä, joka osaltaan auttaa pienentämään alan hiilijalanjälkeä ja tukemaan kierrätysmateriaalien käyttöä. Logitech vauhditti taannoin ilmastostrategiaansa ja aikoo olla ilmastopositiivinen vuoden 2030 jälkeen sitomalla enemmän hiiltä kuin tuottaa. Lisätietoa täällä.

Lisää luettavaa