Logitechin uudet pelikuulokkeet ovat kuin lahja Star Wars -faneille

Logitech teki yhteistyötä Lucasfilm Ltd:n kanssa.

28.02.2023

Logitech G A30 The Mandalorian Edition -pelikuulokkeissa yhdistyvät ikoninen tyyli, langaton teknologia ja monipuoliset käyttömahdollisuudet. Pelikuulokkeet ovat samalla todellinen keräilykohde.

Logitechin kehittynyt 2,4 gigahertsin langaton Lightspeed-tiedonsiirtotekniikka tekee pelikuulokkeista monipuolisen kumppanin pelikonsoleille ja tietokoneille. Tämän lisäksi langattoman Bluetooth-yhteystekniikan ja langallisen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitännän ansiosta luurit voidaan liittää myös mobiililaitteisiin. Näin The Mandalorian -televisiosarjasta tutulla Beskar-tyylillä voi edustaa näyttävästi missä tahansa.

Sekä langattomat Lightspeed- ja Bluetooth-yhteydet että stereokuulokeliitäntä voivat olla käytössä rinnakkain. Pelaaja voikin nauttia peleistä, musiikista ja keskusteluista monipuolisesti yhtä aikaa. Samanaikainen äänentoisto onnistuu kolmen eri äänentoistolaitteen välillä vaihdellen ottamatta kuulokkeita pois päästä lainkaan. Kuulokkeet voidaan liittää yhtäaikaisesti vaikkapa pelikonsoliin ja älypuhelimeen.

Kuulokkeet ovat myös monipuolisesti säädettävissä käytettävän äänilähteen mukaan. Näin eri laitteilla voi olla toisistaan poikkeavat asetukset käyttäjän tarpeen mukaisesti. Esimerkiksi äänenvoimakkuutta voi säätää vapaasti eri laitteista. Logitech G -mobiilisovelluksella peli- ja puheäänien määrittely sujuu laitekohtaisesti nopeasti ja vaivatta.

”A30-kuulokkeilla pelaaja voi tehdä kunniaa sekä The Mandalorian -sarjalle että koko Star Wars -universumille, ja samalla nauttia hyvästä äänentoistosta monilla eri laitealustoilla”, kommentoi Logitech G:n markkinointipäällikkö Peter Kingsley.

Kuulokekuppien ulkopintaa koristaa The Mandalorian -henkinen Beskar-värimaailma. Kuulokkeet on myös viimeistelty sarjan faneille tutuilla yksityiskohdilla, kuten Din Djarin -tunnuksin ja Mudhorn-klaanin sinettikuvioinnilla. Muistivaahdolla pehmustetut kuulokekupit kääntyvät miellyttävästi korvien ympärille. Lisäksi magneettikiinnitteiset korvapehmusteet ovat irrotettavat ja voidaan tarvittaessa vaihtaa. Joustava pääpanta tarjoaa sekä tarvittavaa jämäkkyyttä että pehmeää taipuvuutta.

Kevytrakenteisissa pelikuulokkeissa on sekä irrotettava sankamikrofoni että yhdysrakenteinen mikrofoni puheyhteyksiä varten. Näiden ansiosta äänipuhelut onnistuvat helposti sekä kotona että liikkuessa. 40 millimetrin kuuloke-elementit toistavat äänen. Langattomien pelikuulokkeiden akusta riittää virtaa yhdellä latauksella yli 27 tunniksi. Äänentasoja ja taajuuskorjauksen asetuksia voidaan muokata vapaasti Logitech G -mobiilisovelluksella.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsolien, PC-tietokoneiden että iOS- ja Android-mobiililaitteiden kanssa.

Logitech G A30 The Mandalorian Edition -pelikuulokkeet tulevat myyntiin 279 euron kuluttajahintaan.

Lisää luettavaa